emircanz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Ya arkadaşlar ben şimdi nebula ocağı yükledim ama silah isimleri mesela +15 spear of vanquishing ama ben a magical spear altındada vanquishing yazmasını istiyorum nası yapıcam ? araştırma yaptım ama bulamadım şimdiden saolun[signature][hline]Müslüm Gürses ile başka bir arabeskçi arasında geçen dialog ; Başka arabeskçi:Ben arabeskin peygamberiyim. Müslüm Gürses:Ben öyle bir peygamber göndermedim. Öhöm bakınız
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 [Bu mesaj Ruby_DraGon tarafından 24 Aralık 2004 22:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Albert Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 arama yapsaydin bulurdun hadi bunuda cevaplayayim. simdi magical silahlarin tanimlandigi sphere'in default scriptleri var. bir ornek verelim. [ITEMDEF 04148] DEFNAME=i_SPEAR_vanq ID=i_spear NAME=Spear of Vanquishing RESOURCES=i_spear,5 i_enchant_weapon CATEGORY=Provisions - Weapons - Magic SUBSECTION=Magic Spears DESCRIPTION=Spear of Vanquishing ON=@Create MOREY=100.0 ATTR=attr_magic HITPOINTS={31 80} COLOR=color_magic_weap bu scriptteki name'i a magical spear yaparsan cikarttiginda o isimle eklemis olursun nesneyi, ayriyetten revision kullaniyorsan on=@click trigger'i ile on=@click if !( == |attr_identified) message @0481 a magical spear return 1 else message @0481 [vanquishing] message @0 a magical spear return 1 endif seklinde renklendirerekte olusturabilirsin. edit: imla[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 [Bu mesaj Math- tarafından 24 Aralık 2004 22:20 tarihinde değiştirilmiştir]
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 on=@click if !( == |attr_identified) message @68 [unidentified] message @0 a magical spear return 1 else message @68[vanquishing] message @0 a magical spear return 1 endif böle daha güzel oluor :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. xharloan
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 bunun hazır scriptleride mevcut tabi.. onları yükleyip eski scriptlerinle degistir.[signature][hline] MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR?|RESIMLERI SATILIK USB ADSL MODEM Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!!
Albert Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 farkmaz, nasil yapilacagini ogretelim orasina o karar versin dimi ;)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
emircanz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 şimcik ben patide hazır scripti buldum fakat nereye eklicem onları bu konuda pek fazla bişi bilmiyorum. :)[signature][hline]Müslüm Gürses ile başka bir arabeskçi arasında geçen dialog ; Başka arabeskçi:Ben arabeskin peygamberiyim. Müslüm Gürses:Ben öyle bir peygamber göndermedim. Öhöm bakınız
Delinquent Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Tum oyunculara varsayilan (hay microsoft gibi) bir event vererek on=@itemclick triggeri sayesinde, iste act'taki nesnenin tipi magical silah ise ve tanimlanmis ise, morey'ye gore isim ver, degilse unidentified magical weapon de falan seklinde de yapabilirsin.[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Delinquent iyi güzel fikir arkadaş hele bir silahta clicke eklemeyi bilmiyor sen böyle söylüyorsun adamın kafa allak pullak olacak :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. xharloan
Delinquent Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Ben direk script'i vermekten hoslanmiyorum, mantigini anlatip (ki bu da onermeleri cumleye dokmek demek :)) yardim etmeyi hazirciliga alisilmamasi ve kullanimin asil ozelliklerinin anlasilmasi acisindan daha yararli buluyorum. Ancak ben bunu okudum, kafa yordum ancak anlayamadim ne dedigini derse script'i buradaki anlatimlari comment seklinde ekleyerek anlatirim. Vardir ya balik hikayesi ;)[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
Albert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Delinquent son mesajini okumadan once yukaridaki post'unda anlattigin sekilde ornek verecektim, simdi vazgectim ;)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
taz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 nebula ocakta zaten hepsi ayarlı onların item identification yapcaksın
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: Xharloan, 24 Aralık 2004 23:14 tarihinde demiş ki: Delinquent iyi güzel fikir arkadaş hele bir silahta clicke eklemeyi bilmiyor sen böyle söylüyorsun adamın kafa allak pullak olacak :) Onun vede diğer tüm bilinçli SCRIPTER ların amacı, hazırını vermek değil, yolunu göstermek...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux...
Albert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 su nebula scriptlerini birakin artik bi koseye ya.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Rotweiler sende beni yanlış anlamışsın sanırım ben ona scripti ver demedim mantığı anlatmak taraftarıyım bende her zaman gerektiği yer var.Delinquent'in veridiği mantığı bıraksan burada ben scripter'im diye gezenlerin %80'i yazamaz. Mantığı en kolay haliyle ve anlaşılır yazmak en güzeli özelliklede yeni başlayanlar için :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1 de buradan yak
Delinquent Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Ben komplike bir adamim, oldugum gibi kabul edin beni. Ehahe. :)[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Benim için sorun yok sadece yeni başlayanlar için söylemiştim.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak
Delinquent Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Dedigim gibi okudum da anlayamadim diyene her zaman alternatif yontemler ile anlatmaya calisirim. Maksat hazirci olmayacak insanlar cogalsin.[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
Albert Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: Xharloan, 26 Aralık 2004 00:26 tarihinde demiş ki: Rotweiler sende beni yanlış anlamışsın sanırım ben ona scripti ver demedim mantığı anlatmak taraftarıyım bende her zaman gerektiği yer var.Delinquent'in veridiği mantığı bıraksan burada ben scripter'im diye gezenlerin %80'i yazamaz. Mantığı en kolay haliyle ve anlaşılır yazmak en güzeli özelliklede yeni başlayanlar için :) senin bu dusunceni somurmek isteyenler var ama bi yandan da katiliyorum, farkettiyseniz cogu ornegi yazarak gostermisimdir. bi bakima katiliyorum bi bakima katilmiyorum yani :D[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Öne çıkan mesajlar