OneWayStreet Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 bu ekran kartinin normalden 5700 lerden farki nedir almaya deger mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Nası ?[signature][hline]Kimler önüne geçebilir zamanın akışının cümlelerimin noktalarına kaç zamanda ulaşırım iskeletler diyarında bir et parçasıyım.. «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ekran kartının modelini tamamı ile yazman gerekiyor..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 5700'le fx 5700 arasinda mi?[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 eğer tahmin ettiğim kartsa (winfast fx 5700 limited edition) hiç değmez, çünki bu kart normal fx 5700 değil, sınırlandırılmış (çekirdek hızı felan düşürülmüş) versiyon.yani bunda limited edition diyince başka mallardaki gibi özel versiyon değil, dandik versiyon anlamına geliyor :) ben 128 mb normal fx 5700 kullanıyorum ve oldukçada memnunum , bu kartı birazda yüksek ram/işlemci ikilisiyle desteklersen güzel oynayamayacağın oyun yok...ha bide bu le kartlar 256 mb ddr ramli felan olabiliyor, onada kanmayın.sadece göz boyamak için...kartın gpu gücü desteklemezse yüksek ramin bi anlamı yok[signature][hline]Azmodai, 18 Aralık 2004 20:28 tarihinde demiş ki: arkadan ben bile cok guzel gorunebilirim kimilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar