kermit Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 suraya soru sormak istiyorum ama cok agir dalga geciyosunuz eziyosunuz. insani herseyden sogutuyosunuz anasini satayim. donanimhaberdemi takilsam napsam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Eskiden frontendci dedigin psd > html yapar gecerdi ah o guzel gunler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 node.js front-end developer'in isi degil zaten. sirf icinde JS var diye front-end developer'lara iteklediler ki o kitle de artik "javascript developer" diye aniliyor zaten epeydir. jquery kullaniyorum o zaman node.js'e giriseyim gibi bi yanilgiya dusmeyin, uzulursunuz. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 di said: node.js front-end developer'in isi degil zaten. sirf icinde JS var diye front-end developer'lara iteklediler ki o kitle de artik "javascript developer" diye aniliyor zaten epeydir. jquery kullaniyorum o zaman node.js'e giriseyim gibi bi yanilgiya dusmeyin, uzulursunuz. =) Buda referans olsun.Adam burada A'dan E'ye anlatmış nedenini. http://stackoverflow.com/questions/14072131/frontend-javascript-frameworks-with-node-js Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar