Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Yav buraya giden var mı? Vizesi baya sıkıntılıymış sanırım. İş için gideceğim de sitesinde 8 hafta önceden başvuru işlemlerine başlamanız tavsiye edilir gibi bişeyler yazıyo... Oha lan ne mal ülkeyiz anasını satiim, herifler maytap geçiyo resmen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 mart ortasinda gitcem daha baslamadim vize islemlerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Sen de mi lan? Mart sonu ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bilimsel kongre için gitmiştim. ben de aynen bu hesap tutuşmuştum, 3 iş gününde onaylandı. Forumdan Oski Dublin'de yaşıyor, yardımcı da olmuştu sağolsun. İletişime geçilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 yazılımcı olmadan gidebilen var mı iş için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Myrica said: Mr_Hand said: Yav buraya giden var mı? Vizesi baya sıkıntılıymış sanırım. İş için gideceğim de sitesinde 8 hafta önceden başvuru işlemlerine başlamanız tavsiye edilir gibi bişeyler yazıyo... Oha lan ne mal ülkeyiz anasını satiim, herifler maytap geçiyo resmen ya. UK turistik,iş vs. vizesi olanlar irlandaya vizesiz girebiliyor. Lakin ilk önce ingiltereye uğramak gerek,transit geçmek sayılmaz. Ama sadece 1 gun kalabiliyorsun Irlanda'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ne güzel işleriniz var ya imreniyorum resmen. biz ancak iş işçin artıma tesisine falan gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar