nienna Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 durum bu. face ayarlarindan notifikasyon kapali. ama yne de kesiliyor bir iki saniye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 hmmm windows 3.1 mi? /offtroll iOS, Android, Blackberry ne kullanıyorsun cihaz neydi uygulama neydi bir detay vereydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 geberal mobil discovery. facebook aplication. google store den indirmistim. android telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 yok müziği kastetmiştim app diye... telefonla gelen application mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 sms alınca da müzik duruyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 mesajı atan kişi çok taşaklı bi adam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 evet ama spotify de dinlerke de oluyor. kendi programinda calarken de boyle. sms denk gelmedi hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 at numaranı deneyelim hoş bu androidlerin tamamında oluyor galiba. bende de oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Phyx said: mesajı atan kişi çok taşaklı bi adam mı? bu yuksek bi olasilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 geberal mobile aldığın için olabilir, general m. almalıydın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 notification volumeu kısmak/kapatmak bir çözüm olabilir. ama ben music player yüzünden olduğunu düşünüyorum. dur rocketplayerda oluyor mu acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 müzik dinlerken titreşime al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 rocket playerda ayar varmış. e iyi çözüm seni rocketplayera taşımak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar