Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

staj için fikir lazım. almanyada mevzu var. - virtual cave


KidLazer

Öne çıkan mesajlar

selam patiler

fikriniz lazım bi konuda.

kız arkadaşım media ve iletişim okuyor (master). tez yazacak bu sene ancak önce staj yapıp aynı firmada tez yazmak istiyor.

kafaya taktığı bir konu var: VIRTUAL CAVE denen zımbırtı. kısaca bu mekanik/elektronik sistem içine yüklediğiniz herhangi bir CAD datayı ya da benzeri bir dosyayı etrafınızda 3 boyutlu olarak oluşturuyor çeşitli gözlük ve ekipmanlarla odanın içinde aslında var olmayan CAD dataları görebiliyor, döndürebiliyor inceleyebiliyorsunuz. şu an siyasi liderlerin toplum önünde konuşması sırasındaki baskıyı azaltmak ve eğitmek için 3 boyutlu ortamda random hareket eden bir kalabalık ve etkileri üzerine çalışıyorlar mesela..

şimdi kız arkadaşımın tam istediği şey bunu organizasyon ile birleştirmek. örnek olarak atıyorum Bentley firması fuara konsept araç üretip getirmek yerine bunu bu sistemle aracılığıyla sadece çizim üzerinden yapmak. müşteriler gelip konsept aracı diledikleri gibi inceleyebilecekler ancak bu sadece bir çizimden ibaret olacak.

sonuç olarak staj yapacağı iyi bir firma arıyor. bu işle uğraşan teknoloji firmalarına ve başlıca otomotiv firmalarına başvuru yaptı ancak ne bileyim sizin belki 'şu alanı araştır, şuna bak' diyeceğiniz birşey çıkar. zaman kaybetmek istemiyoruz fikir verebilirseniz sevinirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...