hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 chessex mat ve ayrı olarak d&d minyatürleri satıyorum. temsili resimler: minyatürler ile ilgilenen arsa koleksiyonu yazarım tam. hepsini bir arada satıyorum ayrı ayrı satmıyorum. güzel 2 dragonum var mesela daha var güzel şeyler içlerinde. matta böyle yazılıp silinebiliyor deri gibi bir yüzeyi var çok kullanışlı. aslında satmam ama OÇ playerlarımdan çok baydım her oyun yalan oluyor falan para verip alıyorum evde boş boş duruyor ben drow minyatürüne bakıyorum o geri bana bakıyor falan ayar oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 mat şöyle bu arada buldum kendi ressimlerimi MasterHapLo said: haritayi yakmislar guzel olmus öyle atraksiyolar iyi oluyor. benim oyundan buda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Cok gzel almadiydik zamaninda fazla soft diye artik hard core oyuncu kalmadi. Ne kadar ki acaba? Alacak birilerini taniyor olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 hangisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Bana kafandaki fiyatları yolla istersen bi sorayım, yada dur forum linkini vereyim en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 hangisini istiyorsun anlamadım ki matı mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Minyatürler ne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 mat hala satılıktır 50 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 hamsi niye satıyorsun herboku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 federaller peşimde ülkeyi terk ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 hamsilipilav said: mat hala satılıktır 50 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 minyatürler satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar