paramecium Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Selam, Eyvahh eyvahh... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 dış ayak basamak altlarına da çek boydan boya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 kapı altına da koy. sonra bi audi gelsin yanına sen yere dolmuş ledlerini yansıtırken adamın kapı altı projektörü amblemi çaksın ortaya falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Esh said: dış ayak basamak altlarına da çek boydan boya ahaha TOFAŞK da yazıcan bide ahahahah. Aracın markası önemli diil, onları yapınca tomatik TOFAŞK oluyo sdf. Abi o logo olayını anlayamadım ben ya. Biçok marka için var o logolu ışıklardan kapı için. Öndeki arkadaki amblemler yetmiyo herhalde :P Kablolar şu şekilde oldu; https://dl.dropboxusercontent.com/u/18366514/cablesh.jpg Makaronlar yüksek ısı makaronu. Geçiriyosun kablolara, sonra ya çakmakla, ya da sıcak hava tabancasıyla ısıtıyosun, direk büzüşüp kaloları sıkı sıkı sarıyo. Ondan sonra da 200 küsür santigrada kadar koruyo yamulmuyosam. Sıcaklıktan koruması önemli değil tabi de, aldığı şekil, esnekliği fln mükemmel oldu. Kabloları uzun uzun bıraktım gerekirse toplar sabitlerim bi yere, eksik kalmasın da. 0.35 mm^2'lik çok telli kablo kullandım. Kablo fabrikasında çalışınca tabi gidiyosun hurda kablo sıyırma bölümüne, istediğin kadar kablo al sfdgs. Üstteki ledler sağ ayak altının, alt taraftaki şöför tarafının. En alttaki uç sol ön direğe gidip paralel alacak olan uç. Bi de pot var işte. 12V güç kaynağı bulamadım evde. Yoksa renkleri de gösterecektim. Artık bağladıktan sonra fotoğraf çekerim farklı renklerde. Ama renkle öyle süper oluyo ki, ister cool olsun ister pezo arabası AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Selam, Araya ufak bir cam sigorta ekle istersen. Abi ben de isterim 0,35mm² çok telli kablo; mümkünse 4 metre kadar beyaz :D Silikonlu kablo var mı sizde; ama mümkünse siyah renk olan? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 PP ve PVC izolasyonlu kablo var bizde. İstediğin kadar 0,35 yollarım abi bakayım yarın varsa beyaz :D 0.35 0.50 0.75 1 1.5 2 2.5 4 6 10 luk kablolar var. 0.35 en yüksek hacimli işimiz olduğundan (otomobilde en çok o kesit gidiyo çünkü) onun hurdası da fazla oluyo. Problem yok gönderirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Selam, 0,50mm² bulunuyor da 0,35mm² yok anasını satayım. Sizin kablo kesitleri tam ölçü mü :P Dandik 2,5mm² kabloya 1,5mm²'lik izoleli yüksük takabilmişliğim var da :D Bakırıince tutup, izoleyi kalın tutuyorlar uyanıklar. Yolla, hemen sana bölümde 3 aşağlama, 4 hır çıkarma, 2 küfür ve 1 tane de 'fakirler' deme hakkı tanımlıyorum! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Biz otomotive calistigimiz icin kesitlerin tutmamasi demek reklamasyon demek, imkansiz birsey bizim icin :) Beyaz izolasyonlu ciktigi zaman ayiriyorum hemen, baska renk var mi istedigin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Selam, Beyaz/kırmızı/sarı(veya mavi veya kahve) :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Cift renkliler de var istersen :D Sari siyah, gri kahve, mavi sari, kirmizi yesil vs vs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Selam, Yüz verme, astarını isterim sonra :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Ahahaha Kac metre istiyosunuz onu soyleyiniz sayin area maztir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Biz istesek... "Bakarız..." WİNDOVZ KEYİ İÇİN GELİRSİN AMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Selam, SeaGle said: Ahahaha Kac metre istiyosunuz onu soyleyiniz sayin area maztir 10.000mm BEYAZ 10.000mm KIRMIZI 10.000mm GÖNLÜNE GÖRE Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Rotweiler said: Biz istesek... "Bakarız..." WİNDOVZ KEYİ İÇİN GELİRSİN AMA OFİZ İÇİN GELİCEM @para, ben sana birer konipak göndereyim, 0,35'in bi konipağında 18 kilometre kablo var :P Bu renklerden ayıklayıp gönderiyorum yakın zamanda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Bu arada 1 amperlik cam sigorta ekledim sisteme. Atılan bi parça üzerinde de 1K'lık pot buldum, dedim bi sn; "organ bağışı hayat kurtarır". 5K'lık potu söküp 1k taktım, daha hassas oldu tabi. Cumartesi günü adım adım fotoğraflarla sistemi kurmayı planlıyorum. Bu da denemelerden, Beyaz, https://dl.dropboxusercontent.com/u/18366514/20140116_101535.jpg Hafif mavileşiyor, fotoda çok belli değil https://dl.dropboxusercontent.com/u/18366514/20140116_101618.jpg Hafiften kızarıyor, https://dl.dropboxusercontent.com/u/18366514/20140116_101659.jpg Kırmızı, https://dl.dropboxusercontent.com/u/18366514/20140116_101654.jpg paramecium'a Özel RENK RENK DESEN DESEN https://dl.dropboxusercontent.com/u/18366514/20140116_121309.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Selam, Abi sen neredesin :D Dur sana IR RGB remote bulayım da pottan kurtul bari ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Bursa Gemlik abi :D O alet iyi olur aslında, IR Kumandalı Mobil Pavyon, ahahah. Akşam dayanamadım sol ön direğin kaplamasını söktüm. 1 takım kablo iniyor, sanırım 4 tane kablo vardı içinde. Tabi kumaş ile sarılıydı açmadım şimdilik. Muhtemelen ikisi tavan aydınlatması, diğer iki tanesi de güneşlik içindeki aynanın aydınlatması. Cumartesi multimetre ile girişip önce hangi kablo ney onu çözücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Selam, Tavsiyem; sigorta panelin torpidoda veya direksiyon kolonunun solundadır. Orada boş sigorta yuvası olacak. Oradan hat çekmen daha iyi olur. Hem sistemine uygun sigortayı da oraya eklersin. IR RGB remote için soru: sende common uç artı(+) mı yoksa eksi(-) mi? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Ortak uc pozitif. Abi ben ic aydinlatmadan almayi dusunuyorum. Cunku ic aydinlatma kapi acilinca yavasca yaniyor, kapaninca da yavasca sonuyor. Sigortadan bos cikistan alirsam surekli yanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Selam, Tamam zaten öyle yapacaksın ama sigorta kutusunda iç aydınlatma girişinden paralel hat alıp yeni bir sigortaya bağlayacaksın, o sigorta çıkışından da senin hattı besleyeceksin. Tabi bütün bunlar dimming'in sigorta öncesi yapılmasına bağlı :P Neden öyle yap dedim, çünkü ledleri mevcut hattın sigortasına bağlıyorsun. Belki sigorta kaldırmayacak yaaa?! (kıvırmak için attım, kesin kaldırır) Ama benim söylediğim daha bir DIN NORM'una uygun :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 In deutsch norms we trust, tamam oyle yapmaya calisayim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Sari ve kirmizi kablon hazir, beyaz kablo cikinca o da hazir olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 ınını ıvrıdını ben burayı nası kaçırmışım sıgil bana bunları anneye anlatır gibi anlatır mısın bebişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 bu güzel abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar