Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 danimarka kiralamış mı norveçe grönland madenlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 bildiğim kadarı ile hemen hemen hepsini norveçli şirketler çıkartıyor şu anda madenlerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 gbp/jpn 183.188 den sell girdim, düşmesini bekliyorum bu arada. bi 40 dolar alıp çıkacağım. kesin düşecek gibi görünüyor grafikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 chrome said: bildiğim kadarı ile hemen hemen hepsini norveçli şirketler çıkartıyor şu anda madenlerin salla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 chrome said: gbp/jpn 183.188 den sell girdim, düşmesini bekliyorum bu arada. bi 40 dolar alıp çıkacağım. kesin düşecek gibi görünüyor grafikten. umarım çıkmamışsındır :) lot size nedir? JPY merkez bankası devaluation politikası açıkladı. GBP/JPY uzun vadede 200'ü görür, ayağını ona göre denk al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 chrome said: norveç petrolle mi bu hale geldi peki abi? http://www.bbc.co.uk/turkce/ekonomi/2014/08/140826_norvec_petrol.shtml?ocid=socialflow_facebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Goering said: chrome said: gbp/jpn 183.188 den sell girdim, düşmesini bekliyorum bu arada. bi 40 dolar alıp çıkacağım. kesin düşecek gibi görünüyor grafikten. umarım çıkmamışsındır :) lot size nedir? JPY merkez bankası devaluation politikası açıkladı. GBP/JPY uzun vadede 200'ü görür, ayağını ona göre denk al :) abi 12000 dolar oldu hahahaahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 chrome said: abi 12000 dolar oldu hahahaahahahahaha al profiti uza, çok ağlayan gördüm şu noktadan sonra. yani parasını alamayan :) biri de benim: $1k'dan 3 haftada 3000 işlem ile $36k'ya geldim ama mallığımdan sadece $6k alabilmiştim geçen sene... x/jpy kurlarının hepsi çok şişti, bir-iki hafta aşağı devam eder. oralardan alırsın tekrar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar