Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gece alemleri, evde ortamlara akmalar...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Efendim alemimiz başlamıştır. Ortamda şimdilik ben ve nedanko varız. Angel 85 birazdan damlar arkadaşlarıyla
Fazla söze gerek yok.
Micha mız ve biralarımız

[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...

[Bu mesaj Prawler tarafından 25 Aralık 2004 23:07 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Prawler tarafından 25 Aralık 2004 23:09 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
kedi çok şirin hehhe[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
micha bayağa büyükmüş (pati pet de pek belli olmuyordu)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
deviantART
Mesaj tarihi:
Bencede kedi çok şirin bu arada koltukta güselmiş :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır
Öhöm Öhöm ben :)
Mesaj tarihi:
kediye sarkmayın[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
deviantART
Mesaj tarihi:
birazdan gidecez biz ööle değil mi nedanko
bööle olmaz bu[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.

Mesaj tarihi:
srdr öldürücen kediyi yazık hayvana.[signature][hline]- Kuzu
- O senin bir anının benim bir ömrüm olduğunu ne çok sevildiğini artık çok geç olduğunu...
Mesaj tarihi:
alkol yerine portakal suyu
sigara yerine çubuk kraker tavsiye ediyorum[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
said:
Prawler, 25 Aralık 2004 23:17 tarihinde demiş ki:
birazdan gidecez biz ööle değil mi nedanko
bööle olmaz bu

heralde lam mal, biras sonra garbage e sallarlar bunu zaten bizde kendi çöplüğümüzde öteriz. içeriz dertleşiriz.[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız.
AAL'05
Mesaj tarihi:
Ardeth seni sahne arkasına alalım şöyle..
Buyrun efendm[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.

Mesaj tarihi:
ne var kardeşim sevmiyorum yasak mı :)[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Angel bensiz sarkamaz bi yerlere hehe =) Kız efsane oldu bu arada, bu aralar pek giremiyo forumlara gerçi, biz işsiz güçsüz insanlar olarak midtermler flan varken bile saatlerce burdayız =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki:
Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Mesaj tarihi:
Ya ööle işte
canım da kokareç çekti
hadi nedanko kokareçe[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.

• Yeni Oluştur...