Prawler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Efendim alemimiz başlamıştır. Ortamda şimdilik ben ve nedanko varız. Angel 85 birazdan damlar arkadaşlarıyla Fazla söze gerek yok. Micha mız ve biralarımız[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...[Bu mesaj Prawler tarafından 25 Aralık 2004 23:07 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Prawler tarafından 25 Aralık 2004 23:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 kedi çok şirin hehhe[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Beş Hececiler
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 micha bayağa büyükmüş (pati pet de pek belli olmuyordu)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 yerdeki halının aynısı odamda var :) (ne alakaysa artık)[signature][hline]Radyo Eternity-Dj Gökhan -Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 kelalaka[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 eheh şirindir tabii kimin kedisi :P[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Bencede kedi çok şirin bu arada koltukta güselmiş :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :)
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 yanlız nası asosyal mal heriflerizki, alem yaparken bile netten kopamıoz...[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Daha nıcelerını beklıoruz efendım..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
sbora Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 kedi dişi mi[signature][hline]Snowboy
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 kediye sarkmayın[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 birazdan gidecez biz ööle değil mi nedanko bööle olmaz bu[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 srdr öldürücen kediyi yazık hayvana.[signature][hline]- Kuzu - O senin bir anının benim bir ömrüm olduğunu ne çok sevildiğini artık çok geç olduğunu...
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 kedi erkek valla ben sarkamam ama prawlerı bilmem![signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 alkol yerine portakal suyu sigara yerine çubuk kraker tavsiye ediyorum[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Beş Hececiler
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: Prawler, 25 Aralık 2004 23:17 tarihinde demiş ki: birazdan gidecez biz ööle değil mi nedanko bööle olmaz bu heralde lam mal, biras sonra garbage e sallarlar bunu zaten bizde kendi çöplüğümüzde öteriz. içeriz dertleşiriz.[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Ardeth seni sahne arkasına alalım şöyle.. Buyrun efendm[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Helal olsun yuru..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ne var kardeşim sevmiyorum yasak mı :)[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Beş Hececiler
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Haha süper daldan dala dala, duydum ki, gördüm, duydum ki ki ki kikikikikikikikikiiiiiiiiiii, aşık olduğun zaman ben sana soylerim prawler ahahahahha[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Angel bensiz sarkamaz bi yerlere hehe =) Kız efsane oldu bu arada, bu aralar pek giremiyo forumlara gerçi, biz işsiz güçsüz insanlar olarak midtermler flan varken bile saatlerce burdayız =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
bLaQ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 kediye bile davranmışsın ya praw yuh artık..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 voov :) kedileri böyle şeyler için kullanmayalım :-p gerçi kediler boşverin önemli diil :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 103)
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Ya ööle işte canım da kokareç çekti hadi nedanko kokareçe[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 yaf süpper kedide alkolik çıktı, birayı 2 saat kokladı ahahha sevdi şerefsiz..[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05
Öne çıkan mesajlar