SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Istanbulda gelistirme yapan (sadece pazarlama falan degil yani) yabanci firmalar neler var? Ericcsson, Huawei, Vodefone gibi. Telekomunikasyon sektorunda olmasina gerek yok, kod yazsinlar yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Ericcsson, Huawei, Vodafone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Alcatel-Lucent, NEC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 baska yok galiba zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Atos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Atos ve Accenture korkuttu acikcasi biraz su overtime olaylari yuzunden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 toggie said: Alcatel-Lucent, NEC. teşekkürler kardişim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Oracle, SAS, SAP, IBM. Peppers&Rogers. Hoş accenture'dan korktuysan danışmanlık firmalarına çok yaklaşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 ALU'ya alın lan beni sirket batmadan. Sıkıldım operatorden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 IBM de development pek yapilmiyomus sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 PM olursan yapmazsın. Adamların her iş için tool'u var. Bu programları kullanarak müşterilerin kullanabileceği application'lar yapıyorsun. "Tool'ları kullanarak" dediğim, bunların sana sağladığı kütüphaneleri kullanarak.. Genel olarak çoğu firmada var böyle işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 PM dedigin project managersa kod yazmamaya raziyim yani hehe. Ya genelde bu tur firmalarin hepsinin kendi frameworkleri oluyo sanirim, mesela garanti teknolojide varmis. Sen adamin frameworkunde yaziyosun biseyler, framework bunu kobola ceviriyo mesela. Ama boyle biseyin bana garanti teknoloji disinda hic bir katkisi olacagini sanmiyorum. Isten ayrilsan resmen tecrubesizsin yani. O yuzden bu tarz olmayan firmalar lazim aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 dreagloth said: toggie said: Alcatel-Lucent, NEC. teşekkürler kardişim :) ulan sen de mi alcatel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 toggie said: Alcatel-Lucent, NEC. eyw panpa ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Nasıl düşünüyorsun pek bilmiyorum açıkçası ama sıfırdan bir şeyler yazayım tarzı işler anca startup'larda var. Bunun dışındaki yerlerde genelde geliştirilen kodun belli bir yüzdesi inhouse development'ındır; gerisi hep dışarıdan alınan programlarla entegrasyon işidir. Ama bunu basit görme, çünkü büyük işleri yapmak için sıfırdan başlayamazsın. İllaki işini kolaylaştıracak tool'larla ilerlemen gerek. Yoksa teknoloji sayısı birden fazla olmaya başlayınca işler karışıyor. PLSQL + JAVA + SH Scripting kullandığını düşünsene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Ya adamlarin hayvan gibi is gucu var zaten, burda ne kadar saglam kod yazdiriyo olabilirler diye dusunuyorum ben. Bizim arkadas siemens'te calisiyo mesela, hicbir sey yapmiyoruz diyo surekli debug ediyolarmis disardan gelen projeleri. Iyi turk muhendisleri de yurtdisina kaciyo, asil ar-ge islerini niye turkiyede yapsin diye dusunmuyor degilim. O yuzden iyi dusun yurtdisi merkezli firmalari. Ben tamamiyle yanlis da biliyo olabilirim hos bilmiyorum. edit: Oha ayni anda riglous da benzer seyler soylemis. Touche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Yurtdışında da böyle bu iş. Yani sen IBM'in federation server'ını yazmak istiyor olabilirsin. Emin ol, onlar bunun development'ı için zaten kütüphaneleri hazırlamışlardır ve senin yapacağın development doğrudan bu kütüphaneler üzerine olacaktır. Bu kapsamda senin Garanti Teknoloji'deki framework'leri kullanmanla IBM'de federation server için kod geliştirmen çok da farklı değil. İşin öbür tarafı Garanti Teknoloji'de yapacağın Federation server satışı sonrasındaki projede, istek üzerine, n kaynağa bağlanılması için otomasyon kodu, bunu destekleyen ekran yazman gerekebilir. Bunu yaparken de envai çeşit teknoloji kullanırsın. Sonraki federation server projesine de seni yollarlar. Bir bakmışsın ki ibm'in federation server konusundaki gurularından birisi olmuşsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Deacon said: Ya adamlarin hayvan gibi is gucu var zaten, burda ne kadar saglam kod yazdiriyo olabilirler diye dusunuyorum ben. Abi aslinda haklisin gibi ama soyle bi durum da var. Ileride yurtdisina gitmeyi dusunuyorum yasamak icin, yabanci bi firma olursa her zaman ayni firmanin avrupadaki x ofisine gidebilme ihtimali var yani. Fakat turk firmasi olursa isler bir kademe daha zorlasiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 bok var yurtdisinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 ben de üstüme alındım, pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 yurtdisi zor gencler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 netaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 riglous said: ben de üstüme alındım, pardon. abi niye sildin ki, mis gibi yaziydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 riglous said: ben de üstüme alındım, pardon. ahah bence de keske silmeseymissin dursaydi baskalarina da yol gostermis olurdun bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 aquila said: bok var yurtdisinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar