Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Qeynos ta olan barnak bassın..!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya ben qeynosta başladım oyuna ama biraz yanlız hissediyom... freeporttada war bi karakter ama açıkcası freeport pek hoşuma gitmedi. eğer qeynostaki arkadaslarla buluşursak grup olarak takılırız... parmakları gorelim :)[signature][hline]Let's blitz..!
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
hangi sunucularda olduklarınızı nasıl anlayacaksınız :D

kimse yazmamış da ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
öyle ama bu konuya girip bakan biri aa benim de karakter qeynosta diyip yazabilir, server hangisi bilmeden :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
Vinceloth - 17 Crusader of Qeynos-Runnyeye[signature][hline]Vinceloth - 17 Crusader of Qeynos

[Bu mesaj dhurak tarafından 16 Aralık 2004 21:14 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj dhurak tarafından 16 Aralık 2004 21:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
reiken lvl 19 predator (ranger olmak üzere)

arkadaslar queynosta shards diye bir guild var türk sayısı cok yabancılarda var ama türkler genelde hep orada tavsiye ederim
Mesaj tarihi:
güncelleme: Perla 22 wizard 16 outfitter qeynos-runnyeye
ne guildi ya ben türklerden kaçıom sen burda türk olduunu bilmiodum diyosun. yok ki zaten... freeport rulez.. bence herkes freeportta char açsın..
Mesaj tarihi:
şş seth sulandırma bugüne kadar türklerle ne zaman bi aksion bişi denesek satılıyoz. ölmek demiom bak o illa ki olcak ama bi kenarda oturup hiçbişi yapmadan bekle ben öliim sen kal sonra da abi pardon döner yiyodum, halamlar geldi falan oluyo ya olay o.. seninle uoda yaptıımız her aksionda tadına vardım olayın abi yannış annama
  • Yeni Oluştur...