BlitzeR Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ya ben qeynosta başladım oyuna ama biraz yanlız hissediyom... freeporttada war bi karakter ama açıkcası freeport pek hoşuma gitmedi. eğer qeynostaki arkadaslarla buluşursak grup olarak takılırız... parmakları gorelim :)[signature][hline]Let's blitz..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Queynos Reiken nick lvl15 predator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 çoktan vazgeçtik qeynos sevdasından(ah keşke alaturqua qeynos'ta olsa...). freeporttayız şu an blitzer ile birlikte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 perla lvl 19 sorcerer 10 outfitter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 hangi sunucularda olduklarınızı nasıl anlayacaksınız :D kimse yazmamış da ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 black herkes runnyeyede . başka serverde oynayanla zaten bi şekilde buluşulamaz. ki dier serverler oynanmıcak kadar boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 öyle ama bu konuya girip bakan biri aa benim de karakter qeynosta diyip yazabilir, server hangisi bilmeden :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Nyme LvL 12 Predator Qeynos-Runnyeye[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardoukar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Metehan LvL 11 Crusader Qeynos-Runnyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhurak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Vinceloth - 17 Crusader of Qeynos-Runnyeye[signature][hline]Vinceloth - 17 Crusader of Qeynos [Bu mesaj dhurak tarafından 16 Aralık 2004 21:14 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj dhurak tarafından 16 Aralık 2004 21:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 reiken lvl 19 predator (ranger olmak üzere) arkadaslar queynosta shards diye bir guild var türk sayısı cok yabancılarda var ama türkler genelde hep orada tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 pardon server runyeye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 valla qeynosta sırf türkler yok diye oynamıyorduk. acaba biraz bilgi verirmisin guild hakkında ? türklerin yeri nedir, guild kalıcı bir guild midir amaçları neler gibi.. ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 güncelleme: Perla 22 wizard 16 outfitter qeynos-runnyeye ne guildi ya ben türklerden kaçıom sen burda türk olduunu bilmiodum diyosun. yok ki zaten... freeport rulez.. bence herkes freeportta char açsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Maxxde turk antipatisi vardir uzak durun o bi kosede evrimlessin yabancilarla :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 şş seth sulandırma bugüne kadar türklerle ne zaman bi aksion bişi denesek satılıyoz. ölmek demiom bak o illa ki olcak ama bi kenarda oturup hiçbişi yapmadan bekle ben öliim sen kal sonra da abi pardon döner yiyodum, halamlar geldi falan oluyo ya olay o.. seninle uoda yaptıımız her aksionda tadına vardım olayın abi yannış annama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 her zaman suç karşıdakinde midir?[signature][hline]Tuor Delarren Nehiod of Alaturqua(EQII Runnyeye) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar