Zach Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Az önce bir video izlerken volkswagen'in bir reklamı çıktı, kapatacakken müziği kulağımı tırmaladı. Bulmaya çalıştım şarkıyı lakin bulamadım, tekrar izleyebileceğim bir mecra var mı? Google'da çok aradım fakat aradığım reklamlar onlar değil. Şarkının içinde "give me all your lovin baby" tarzında bir şeyler geçiyordu, soft rock - rock'n roll tarzı bir şarkıydı. Esas amacım şarkıyı bulmak bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 googlede ve google chrome ile 10-15 dakika volkwagen diye arat hatta arabanın modelini hatırlıyosan volkwagen xxx fiyat performans vs diye arat 10 dk sonra youtube'a gir Voila! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 reklamla ilgili bilgi vermedigin icin tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zach Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 abi şarkıya kitlendiğim için reklamın içeriğini hiç hatırlamıyorum. şarkının içinde geçen sözleri hatırlıyorum ara ara "all your kisses one two three" "so crazy" "give me all your baby" gibi salak saçma şeyler kaldı aklımda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Szavq0lrFtg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zach Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 değil bu. şarkının içinde enstrüman olarak elektro gitar BANKO var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Reklamı bilmiyorum ama acaba Whitesnake-Give me All Your Love şarkısı olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar