Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 sınıfta su şişesi kapağıyla futbol oynayıp hengamede apış arasından geçene sınıfın diğer ucundaki bir noktaya değene kadar pandik atmalı bir oyun vardı bizim lisede. allah belasını versin öyle lisenin dedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 abi o apış pandik oyununu ilk icat eden kim freud jung hepsi yalan o adamı bulup söyleşi yapsan tarihin en vurucu sosyolojik tespitlerine imza atarsın direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Clauvn said: Voltaren emulgel ağrıyı hafifletir ben ondan kullanıyordum elimi çatlattığımda falan :P Ayrıca ağrı hafifleyene kadar ağırdan alman daha iyi olur veya daha kalın sararsın bandajı sol eline. Ayrı için Rheunon mu öyle bi ismi olan jel daha var mı ama bilmiyorum reçetesiz satılıyor mu.^w^; Cok saol voltaren nefis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar