26ee140 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Bilgisayarda bsplayer vb. programlar ile altyazıyı ekleyebiliyorum. Peki filmi vcd player'da izlemek istiyorsam altyazıyı nasıl ekleyebilirim?[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim?
December_Flower Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 cd nin içine at dene bi,yani yeni cd yap[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity...
26ee140 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 altyazı yokmuş gibi yapıyor o zaman.[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim?
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 www.divxforever.com ve www.divxplanet.net'te nasıl yapıldıgını anlatan bi döküman olması lazım oralara bi bak istersen..
26ee140 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 altyazı sitelerinde forumlara falan baktım ama rastlayamadım. direk url verirseniz sevinirim.[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim?
Albert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 divxplayer.net te divx indirmek icin link falan da varmi?[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
December_Flower Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 divxplanet.net te link yok,sadece emule ye atıpor bazı filmleri,gerçi o forever comda idi planet te var mı bilmem[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity...
Albert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 peki istedigimiz bir vcd filmine alt yazi ekleyemiyormuyuz? bsplayer ile mumkun degil sanirim biraz karistirdimda birsey bulamadim onda, baska bir program varmi veya yapmanin yolu?[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 aç micro dvdplayer ı koy yanına altyazıyı. sonra sağ alttaki menüden F ye bas. sonra orda bi M açılması lazım ordan aseçebiliyoduk.[signature][hline]Son K[/u]ez...
Predator Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Baya uğraştırıcı bi iş onu söyliyim başta. Divxforeverda vardı döküman bende hatırlıyom Virtualdub , tmpgenc gibi programlarla yapılıyor.[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader
Öne çıkan mesajlar