kturumtay Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 a)Gibson b)Fender c)Jackson d)İbanez e)Esp f)Washburn g)Hamer h)Cort ı)S.B dream i)Vic Ben E ve D diyorum dierleri hikaye[signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki: çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı zaten gözler pikaçu gibi oldum lan
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 İbanez..!!![signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 hatta les paul diyorum :D bas gitarda yamaha.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 h)cort (bence budur abi :) )[signature][hline]Radyo Eternity-Dj Gökhan -Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Ibanez[signature][hline]Fire in the Darkness...
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 j) B.C. Rich evet en sevdiğim gitar markası... Hem şekillerine bayılıyorum hem de manyetiklerinden gelen seslere... Sanki deliler gibi ritm atmak için yapılmışlar hissini veriyor.[signature][hline]bir akademik intihar timsali
EarS Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: Delanoresse, 25 Aralık 2004 19:14 tarihinde demiş ki: İbanez degil yanliz Ibanez yanlız değil yalnız heh[signature][hline]Bob Kelso.10 inches. It's like a baguette.
obacan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Ibanez Fender baska tanımam :)[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki: kız evi ; naz evi.. forum yeri ; gaz yeri. :D ------------Blind Guardian--------------
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Açıkçası gitar çalmaya devam edip de kendime bir Fender gitar alsaydım oradaki "F" harfi yerine "K" kazırdım bi tane.[signature][hline]bir akademik intihar timsali
Predator Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Valla ordaki Jackson, Ibanez , Esp , Gibson dan birer gitarım olsun isterdim. Valla karar vermesi cidden zor hepsinin kendine has süper olduğu yanları var. Ama Jackson asi ruhu sayesinde biraz daha hoşuma gidiyo. Soloistler falan mmph çalmaya doyamaz insan[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun
Darestan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 eh iyi güzel yazmışsında en baba markalardan birini unutmuşsun arkadaşım PRS !!!! paul reed smith guitars! opeth ten incubusa Paul McCarty den hoobastanka aşmış gitarlar bird inlays diyorum başka bişey demiyorum
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Js den dolayı Ibanez tabiki.[signature][hline]we modify worlds
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 sadowsky[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Predator Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 PRS falan karıştırırsan daha onun Ernie Ball u falan var ya :) Ernie ball lar var Petrucciden tut bi sürü gitariste custom gitar yapmı. Prsleri kasa olarak pek sevmesemde bird inlay lere bende bitiyom. Jacksonın inlaylerde süper ayrıca.[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Gibson ve Fender[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
anil_selam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 PRS - ve herzamanki gibi rüyalarıma giren gitar Gibson - black beauty 3 hum lı karizma :D
Öne çıkan mesajlar