Daniel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Evet biraz araştırma sonucu bu olayı buldum şimdi anlatıyorum : Ev telefonundan *21*yönlendirmek istediğiniz numara# yazın yani ararmış gibi bunu yazın arayın pıt pıt sesler gelecek o ses kesildiğinde yönlendi demektir Yönlendirmeyi kapatmak içinse #21# yazın gene dıt dıt dıt ses gelecek sonra kesilince yönlendirme kapanmıştır demektir...[signature][hline]Lathor Wyrm :)
B0nzi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Dijital numaralarda olduğunu hatırlatırım ;)[signature][hline]Being Optimized for Nullification and Zealous Infiltration/Biomechanical Unit Designed for Destruction and Yelling [Bu mesaj Bonzi_Buddy tarafından 25 Aralık 2004 22:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 dijital numara derken ?[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Ev telefonundan cep telefonunu ara. Eğer numara gözükürse dijital hattır. Bu kadar ;)[signature][hline]bir akademik intihar timsali
B0nzi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Tam olarak tarihi bilmiyorum ama Telekom tarafından 1999'dan sonra verilmeye başlanan numaralar olması lasım. Bu numaralrın özelliği nedir diye sorma bende bilmiyorum :lol:[signature][hline]Being Optimized for Nullification and Zealous Infiltration/Biomechanical Unit Designed for Destruction and Yelling
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 yönlendirdim güzel oluyo valla :D[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 evet iyi bi numara[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 telekomun sitesinde demişki; Yönlendirilen santral ile abonenin bağlı olduğu santral arasındaki ücret, kademesine göre yönlendirme yapan aboneden alınır. yönlendirme yaptığınızda aransanız da para ödüyorsunuz gibi bir anlam çıkıyo sanırım bundan[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 türk telekomun adresi telekom.gov.tr mi[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Öne çıkan mesajlar