Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mod değişsin

Killer

Öne çıkan mesajlar

Akhlaur said:

Bende sporla ilgili bi sorum olduğunda tili yi tercih ediyorum.Bu itirafta bulunmak istedim.Killer a sorsam dalga geçicek ibne.İbne dedim ama şikayet etmez umarım.

ne alaka lan adamin heryerden basina usustum 50 kere ayni soruyu sordum hep cevapladi

suanda durdum gerci fitnessa vakit yok

tek sorunu killerin telefon tuslarini iyi kullanamiyo
naber yerine bser diye mesaj gelebilir
Sosyal ağlarda paylaş

Abi vucut gelistirme diyince fitness yapan var, weight lifter var, body builder var kilo veren var, vs.. var...
Killer bir kere yazmisti - Sen fotografini koy ben Mr. Olympia jurisi gozuyle degerlendiriyim diye.
Fotografi koyan adamin amaci o degil ki.
Demem o ki vucut gelistime topigi diyince Mr. Olympia'lar sahiplenmesin. Tek baslik altinda guzelce gecinip gidelim.
Sosyal ağlarda paylaş

incdarkness said:

wastyrx said:

Toplasan 10 kişiyi anca geçiyorsunuz layt :D Herkes 100 kilo ağırlık kaldıracak diye bir şey yok ki hocam. Ben gelir 5 kilo ile çalışırım genetiğim senden çok daha iyidir senin kadar şişerim ya da kendimi iyi hissedecek kadar şekillenirim bana yeter o. Sen niye insanları aşağılamaya çalışıyorsun ki gelmiş 5 kilo kaldırıyor bana falan diye?

5 kilo dumble agir gelmesin usta? 3 falan dene

İşte 2.5dan 5e çıktım bu gidişle 1 yıl sonra 7.5a çıkarım. Makinalar kolay ama 40-45-50 diye gidiyorum hep ^_^

plus sc para kazandırıyor en azından haha
Sosyal ağlarda paylaş

incdarkness said:

Fistan said:

gidin baska body forumu bulun
o kadar zor degil
mesken tutmak istediginiz yer paticik spor genel
sacma

starcrafti spor olarak gören birinden kalp kirici sozler
ben spor olmamasindan dolayi oyle demedim
spor genel yani burasi cok fazla spesifik bi bilgi pesinde kosmayin bence.
bilmem anlatabildim mi
Sosyal ağlarda paylaş

hunty said:

Abi vucut gelistirme diyince fitness yapan var, weight lifter var, body builder var kilo veren var, vs.. var...
Killer bir kere yazmisti - Sen fotografini koy ben Mr. Olympia jurisi gozuyle degerlendiriyim diye.
Fotografi koyan adamin amaci o degil ki.
Demem o ki vucut gelistime topigi diyince Mr. Olympia'lar sahiplenmesin. Tek baslik altinda guzelce gecinip gidelim.

iyi saçmaladın hacı tebrik. vücut koyan alın bu ben diye koymuyo. yorum alıp ona göre aklına yatarsa, zayıf bölgelerine odaklanmak, yeni fikir almak için koyuyo. ben de olympia seviyesindeki adamların sıralamasını bilen bi kaynak olarak, koy ben değerlendiriym demek istedim

o yüzden vücut geliştirme ile fitness benim gözümde farklı şeyler. foto koyan çoğu insan genelde "bapsiler nasıl olmuşum? napayım" tarzında yorum beklediği içni koyuyo. soru soran arkadaşların isimlerini açıklamak istemiyorum soranlar söyleyebilir

@incdarkness

lan sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...