Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 gidin baska body forumu bulun o kadar zor degil mesken tutmak istediginiz yer paticik spor genel sacma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Akhlaur said: Bende sporla ilgili bi sorum olduğunda tili yi tercih ediyorum.Bu itirafta bulunmak istedim.Killer a sorsam dalga geçicek ibne.İbne dedim ama şikayet etmez umarım. ne alaka lan adamin heryerden basina usustum 50 kere ayni soruyu sordum hep cevapladi suanda durdum gerci fitnessa vakit yok tek sorunu killerin telefon tuslarini iyi kullanamiyo naber yerine bser diye mesaj gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Abi vucut gelistirme diyince fitness yapan var, weight lifter var, body builder var kilo veren var, vs.. var... Killer bir kere yazmisti - Sen fotografini koy ben Mr. Olympia jurisi gozuyle degerlendiriyim diye. Fotografi koyan adamin amaci o degil ki. Demem o ki vucut gelistime topigi diyince Mr. Olympia'lar sahiplenmesin. Tek baslik altinda guzelce gecinip gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Fistan said: gidin baska body forumu bulun o kadar zor degil mesken tutmak istediginiz yer paticik spor genel sacma starcrafti spor olarak gören birinden kalp kirici sozler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 incdarkness said: wastyrx said: Toplasan 10 kişiyi anca geçiyorsunuz layt :D Herkes 100 kilo ağırlık kaldıracak diye bir şey yok ki hocam. Ben gelir 5 kilo ile çalışırım genetiğim senden çok daha iyidir senin kadar şişerim ya da kendimi iyi hissedecek kadar şekillenirim bana yeter o. Sen niye insanları aşağılamaya çalışıyorsun ki gelmiş 5 kilo kaldırıyor bana falan diye? 5 kilo dumble agir gelmesin usta? 3 falan dene İşte 2.5dan 5e çıktım bu gidişle 1 yıl sonra 7.5a çıkarım. Makinalar kolay ama 40-45-50 diye gidiyorum hep ^_^ plus sc para kazandırıyor en azından haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 dumble da 10 kilo iyidir ya saka bi yana makinede 1-2 ayda 50-55-55 seklinde yapiyodum antremandan sonra amacim kas yapip vegi olmak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Ben gördüm Ali adlı arkadaşımız 5 kiloyla çalışıyordu tüm argümanlarınız invalid o yüzden en iyi 5 kilo dambıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 CTF olsun FFA baydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 wastyrx said: Ben gördüm Ali adlı arkadaşımız 5 kiloyla çalışıyordu tüm argümanlarınız invalid o yüzden en iyi 5 kilo dambıl stalkamak icin feyse girdim. var mi kasli bir foto asdfasdf edik kapali degilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 incdarkness said: Fistan said: gidin baska body forumu bulun o kadar zor degil mesken tutmak istediginiz yer paticik spor genel sacma starcrafti spor olarak gören birinden kalp kirici sozlerben spor olmamasindan dolayi oyle demedim spor genel yani burasi cok fazla spesifik bi bilgi pesinde kosmayin bence. bilmem anlatabildim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ben spora hiç girmiyorum mesela. ben mod olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 hunty said: Abi vucut gelistirme diyince fitness yapan var, weight lifter var, body builder var kilo veren var, vs.. var... Killer bir kere yazmisti - Sen fotografini koy ben Mr. Olympia jurisi gozuyle degerlendiriyim diye. Fotografi koyan adamin amaci o degil ki. Demem o ki vucut gelistime topigi diyince Mr. Olympia'lar sahiplenmesin. Tek baslik altinda guzelce gecinip gidelim. iyi saçmaladın hacı tebrik. vücut koyan alın bu ben diye koymuyo. yorum alıp ona göre aklına yatarsa, zayıf bölgelerine odaklanmak, yeni fikir almak için koyuyo. ben de olympia seviyesindeki adamların sıralamasını bilen bi kaynak olarak, koy ben değerlendiriym demek istedim o yüzden vücut geliştirme ile fitness benim gözümde farklı şeyler. foto koyan çoğu insan genelde "bapsiler nasıl olmuşum? napayım" tarzında yorum beklediği içni koyuyo. soru soran arkadaşların isimlerini açıklamak istemiyorum soranlar söyleyebilir @incdarkness lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1505027_10152627476763018_209226711_n.jpg asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 pompa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar