RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Kuddusi abi valla daha bir çok şey var görüyorum duyuyorum, hepsini hatırlayamadım tabii ilk aklıma gelenleri yazdım. Bilemiyorum ben annemi de gördüm ki kendisi 30 sene köylerde öğretmenlik ve idarecilik yapmış biridir. BU kadınların abuk subuk halleri beni soğutuyor. Kızlar kafayı gezmekle bozmuş, tamam gezelim bende seviyorum dolaşmayı yeni yerler görmeyi içmeyi sıçmayı ama sizin gibi sürekli sürekli her fırsatta dibine kadar yapmıyorum. Ohh be içimi döktüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 RamsesII said: Biz mi çok şey bekliyoruz bilmiyorum ama net bi sıkıntı olduğu kesin. Kesinlikle müşterek yaşama ve hayatı birlikte sırtlamaya destek veriyorum.Evliliğin amacı bu. Belli şeylerden iki tarafta fedakarlık edecektir, etmiştir de. Ama 80 sonrası nesilde ben bunu bulamıyom pek. Neden anlamıyorum. Büyük ihtimalle arz talep meselesi ve yetiştirilme tarzı. Çevremde en aşağı 5-6 evli çift var hepsinde bi sıkıntı görüyorum (29-30 yaş evli olanlar). Anlatmamı isterseniz anlatırım tek tek tespitlerimi. Bilmiyorum umutsuzluğa kapılıyorum bazen. Umutsuzluğa kapıl zaten. Çevremde herkes evli (istisnalar hariç), 1 tane adam gibi mutlu çift yok arkadaş dertlerini dinleyince. ya çocuk var ondan katlanıolar, ya ekonomik. Ha 2. evliliğini yapmış olanlar mutlu ama bak. Zira ne istediklerini daha iyi biliyorlar. Bakalım darısı başımıza lşsdşaslkd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Bir de arkadaş, kapalı devre büyümüş (işte az arkadaş, az sosyal ortam, kısıtlayıcı aile vs) kadın, evlenmeyi "özgürlüüüüüğğk" "istediğimizi yapalııımmm" gibi görüo bu yüzden de Ramses in anlattığı gibi her istediğine "temem kırıcım" diyecek adam bulmaya çalışıo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 reflü diye başlığa girdim özgürlük karııı karıcım tabi olur karıcım diye mesajlarla karşılaştım sonra döndüm ilk sayfaya baktım belki alakalı bişeydir diye ama yok NERDEN GELDİNİZ LAN BU KONUYA manyak mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 onu hiç bilmiyorum valla bak. hatta 3 5 gün sonra şu konuyu başlıktan fln arasam bulamam lan düşündüm de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Gençlere ibretlik olsun buradaki mesajlarım, dikkat edin arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 ibret almak isteyen gençlere ibret verilir (free of charge) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 karı dırdırı reflü yapar mevzusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 vereceksin beline odunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 anında seni dava edecek, tazminat + nafaka ile boşanıp sevgili yapıp gününü gün edecek evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Yanma sorunu bende de var. Özellikle pişmiş/çiğ domates, ketçap, salça, soğan, kola gibi gazlı içecekler, viski/vodka vb gıdaları-içecekleri türüne bağlı olarak, miktara göre ya uzun sürüyor bu yanma, yada az miktarda tükettiysem yanma olmayabiliyorda. Bol su içmek o an işe yarasa bile geçirmiyor bende yanma başladıktan sonra. Hiç ilaç kullanmadum. Geçiren tek şey 1-2 bardak süt. Doktora gidip teşhiste koydurmadım ama belirtiler reflü olduğunu düşündürüyor. Neyse,süt deneyebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 sut once icerdigi alkali miktariyla mide asiditesini notralize ederek yanmayi azaltir ama icerigindeki ca miktari ile asit salinimini arttirarak 1 2 saat sonra daha siddetli asit ve yanmaya neden olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 sut hayvan gibi gaz yapar midede bosuna denemeyin haslanmis patates ve mantar iyi gelmisti bana gerci bende tam reflu yoktu safra mideye kaciyodu ve fazlaca asidik bir ortam olusuyodu sonra gecti ama stres kaynakli zaten cogu reflu vakasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Bunu farketmemiş olabilirim. Özellikle gece yanma olduğu zaman, süt içip çok zaman geçmeden uyumam gerekiyor. Çünkü bazen yanma öyle şiddetli oluyorki uyku bile uyutmuyor. Ha yanmanın uykumdan uyandırdığı da olmadı değil. Özellikle yatmaya yakın yukarıdaki saydığım gıdaları-içecekleri tükettiysem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Dohtor bana da reflu dedi ama yanma neyim yok bende. Deli gibi gaz var ve apandistin olduğu yerde sanki bir şey var. Baktı gaz ve asit birikmiş burada dedi. Birde gerginlik var o taraflarda. Var mı aynı belirtileri olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 lan kime sorsam kudret narı öneriyor.(isme bak yunan mitolojisinden fırlamış) izmir ve civarındakiler daha kolay bulabilir.diğerleri aktar,lokman hekim vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Sut icmeyi seven biri olarak laktozsuz sut daha bir az rahatsizlik veriyor. Bir de su tas devri diyetini denemeye basladim o da baya iyi gibi. Bunlar harici sigara/kahve girla pek sorun yasamiyorum. Yasarsam 1 rennie catlatiyorum rahatlatiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar