Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BinaryFormatter + Serialization + PHP fwrite()

SpiderS_DangeR

Öne çıkan mesajlar

Isler iyice cigrindan cikti. Hic hakim olmadigim teknolojiler oldugu icin googlelayamiyorum bile.
Simdi sorun su, Unityde bi kac List serialize ediyorum C# kullanarak BinaryFormatter ile ve bi dosyaya yaziyorum. Bunu daha sonra Unity icinde FileStream ve BinaryReader kullanarak byte arrayin icine okuyup WWWForm.addBinaryData fonksiyonu ile post dataya spesifik bir header ile ekleyip serverdaki php'ye post ediyorum.
Server tarafinda post arrayinden header kullanarak binary datayi aliyorum ve bunu bi dosyaya yazmaya calisiyorum. Fakat fwrite string aldigi icin bir turlu beceremedim. Sanirim dosyayi acarken "wb" parametresiyle acip pack unpack biseyler yapip oyle yazdirmak lazimmis ama beceremedim. Bi el atsaniz cok guzel olacak. Tesekkurler simdiden.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence direkt serializationı string olarak yapsan server'a göndermeden daha yararlı olacak gibi. Sanırım şurda çözmeye çalışmışlar, direkt string formatlı serialization girdisi.

http://stackoverflow.com/questions/10392268/serialize-deserialze-to-a-string-c-sharp
Sosyal ağlarda paylaş

hmm o zaman en garantisi c++'ta human readable serilization yapman, boylece saga sola string olarak dosiyebilirsin sonra

c++ tan php'ye binary serilization yapiliyor mu bilmiyorum (illa yapiliyordur da ne kadar saglikli onu bilmiyorum)

bunun yerine, JSON, WDDX, veya protocol buffer'lari kullanabilirsin
benim onerim protocol buffer'lardan gitmen, hem boost imkanin olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...