Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 küheylan said: BİZİM ÇOCUK KIZDAN HOŞLANMIŞ ZAMANINDA, KIZ DA YÜZ VERMEYİNCE BOK ATIYOR KIZA İŞTE. aralarında bir şey geçmemişse np. geçtiyse ve arkadaşına söylemiyorsa gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 küheylan said: BİZİM ÇOCUK KIZDAN HOŞLANMIŞ ZAMANINDA, KIZ DA YÜZ VERMEYİNCE BOK ATIYOR KIZA İŞTE.Ahaha tam tersi diyim sana. Neyse anlatmıcam. Boşlukları kafanıza göre doldurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 kız bizim elemandan hoşlanmış yani hmmm bu fenaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 şişman bir kızın duygularıyla mı oynadın pis herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 küheylan said: hea gelcen mi? isparta bu sogukta? ölüdür abi oralar. istanbula gel ara sira geliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 2 hafta önce ordaydım bir daha uzun süre gelmem. Yazın Antalya var güzel baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 küheylan said: şişman bir kızın duygularıyla mı oynadın pis herif.Abi kız zayıf bu konuda mutabık olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 BalisticGel said: küheylan said: şişman bir kızın duygularıyla mı oynadın pis herif.Abi kız zayıf bu konuda mutabık olalım. zayıf bir kızın duygularıyla mı oynadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 küheylan said: şişman bir kızın duygularıyla mı oynadın pis herif. kız zayıf. zamanında bizim balistikjöleye yazmış, bir şey olmadı diyor ama olmuştur. şimdi o kız arkadaşıyla evleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Şöyle anlatayım. Bi kızla çok samimisiniz herşeyinizi paylaşıyorsunuz, aradan bir süre geçiyor ve ondan çok hoşlandığınızı anlıyorsunuz ve bunu onunla paylaşıyorsunuz, fakat kız sizi arkadaştan öte görmüyor ve başka birini çok sevdiğini söylüyor. Ama siz malın önde gideni olduğunuz için trip atıp saçma sapan konuşuyorsunuz ve sonucunda aranızı açıyorsunuz. Aradan 2 hafta geçiyor, daha önceden bi vesileyle tanıştığınız en yakın dostunu arayıp kendinizi yamıyorsunuz. Olaylar olaylar en sonunda evlenecek pozisyona kadar getiriyorsunuz olayı. Mevzu bu. Karakteriyle ilgili bir çok ayrıntıya daha girerdim de bu kadarı bile yeterli bence. Ha bu kadar mevzu döndü neden arkadaşınla muhabbeti kesmedin diye sorucaksanız. Kan bağım olmasa da kardeşimden ayırmam kendini.20 yıllık dostluğumuz var. Böyle bir şey için bitirecek değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Bu olay olduğunda arkadaşım askerdeydi bununda etkisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Hmmm. Arkadaşın tüm bu hikayeyi bilmeyi hak ediyor bence 20 senelik kardeşim dediğin insansa. Şu ana kadar zaten bilmiyorduysa da senin ayıbın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Biliyor da, onun durumu da ap ayrı. Bu mevzular olurken dediğim gibi çok ayrıntılı konuşamadık. Geç haberi oldu. Aynı zamanda tanıştıktan bir süre sonra kız annesini kaybetti, o sırada iyice bağlandılar birbirlerine. Bir de arkadaşım babasız büyüdü, babası terk edip gitti. Annesinin halini görerek büyüdü bundan dolayı kendide şikayet etse de bırakamıyor. Karışmıyorum da artık. Dediğin gibi dram çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 İyi de birader, kız senin arkadaşla sevgili olmadan önce sana yazmış. Yani kimseyle ilişkisi yokken. Yazıp, karşılık alamayınca da başka bir erkeğe yönelmiş. Yanlış mı anladım? Ne var bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ayrıca sen de ondan hoşlanırken gereksiz tribe girmişsen daha da alıncak bir şey yok..., bırak söyleme, aralarına girme sen becerememişsin bari onlar mutlu olsun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Akhlaur said: Sanane amk.Yani dünya güzeli olsa bile sanane.Sanane lan. herkes gerekeni zaten fazlasıyla söylemiş de bir de şu var.eğer kız dünya güzeli olsa bu sefer de böyle adam gider aşık olur,arkadaşıyla arası bozulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 :D He siz bi kızla aradığınızı bulamayınca kardeşinde de şansınızı deniyorsunuz yani. Art niyetle başlamış bir olay bu. Tesadüf yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 kardeşim dediğin adamla seviş dendi mi? ensest yozgatta çok yaygın değil mi kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ilk kizda basta ne aradigina bagli. gorsel bi durumsa, bacisi da benziyosa neden olmasin. karakteristik bi olaysa, o cok tutmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 BalisticGel said: Biliyor da, onun durumu da ap ayrı. Bu mevzular olurken dediğim gibi çok ayrıntılı konuşamadık. Geç haberi oldu. Aynı zamanda tanıştıktan bir süre sonra kız annesini kaybetti, o sırada iyice bağlandılar birbirlerine. Bir de arkadaşım babasız büyüdü, babası terk edip gitti. Annesinin halini görerek büyüdü bundan dolayı kendide şikayet etse de bırakamıyor. Karışmıyorum da artık. Dediğin gibi dram çok. İkisinin de psikolojik durumu çok iyi değil gibi demek ki. Bu bilgiler ışığında bırak o zaman abi kendi hallerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 BalisticGel said: :D He siz bi kızla aradığınızı bulamayınca kardeşinde de şansınızı deniyorsunuz yani. Art niyetle başlamış bir olay bu. Tesadüf yok. Art niyetle başlamış ve sevmiş olabilir ayrıca ne var? Sence sana inat mı evleniyor adamla? Yapma gözünü sevim Türk filmi mi bu :D Ha arada hala sana "aslında seni istiyorum ben" gibi sms ler atmıyorsa Türk filmi değil sen abartıyorsun diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Ben karışmıyorum zaten olmuş 4 yıl. :D Kendine evleniyor sonuçta bana değil bana dokunan bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar