Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kitap isteruk....................

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
TheCoder, 25 Aralık 2004 12:48 tarihinde demiş ki:
Hayatınız bedava valla :) ona da para ödeyiverin birazcık emeğe önem verin ama bunu klavyede değil her alanda verin.

Coder sphere'i ogrenmek hayata bir katkida bulunmadigindan, diger sistemleri ogrenmek kadar onemli olmadigindan internet uzerinden ogrenmekte fayda var dedim, sonucta bir hobi.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker.

Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Mesaj tarihi:
said:
TheCoder, 25 Aralık 2004 13:20 tarihinde demiş ki:
Mesela maket yapımı sana bişey kazandırmaz bi hobidir ama bunu anlatan 100 lerce kitap vardır böyle bakmak lazım

Valla bi asp kitabı yazıp 101. asp kitabı olmaktansa ilk olamayı tercih ederim ha bi sphere kitabı kaç yane satar 100 tane satar ortalama bunu da yayın evi almaz.MAtbaa da çıkartırsın sana da kalsa kalsa 200ytl kalır ha buna değer mi hayır ama diyorum ya bi altın gol atıp jübilemi tamamlamak istiyorum.

makette bi sürü şey yapabilirsin sphere de sadece belli kalıplar içinde kalırsın[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız.
Mesaj tarihi:
said:

makette bi sürü şey yapabilirsin sphere de sadece belli kalıplar içinde kalırsın

makete motor takmadan uçuramazsın mesela herşet kendi kalıpları içindedir sphere scriptingte php gibi asp gibi bi scripting dili ama kullanıldığı alanlar farklı öğrenilmesinde kitap yardımcı olabilir ve sphere scripting kitabı yazılabilir ben onayladıktan sora size laf düşmez :)[signature][hline]Fire in the Darkness...
Mesaj tarihi:
kitabı yazın ama ucuza satın :)
ya yapsanızda nerde reklamını yapcaksınız :D

insanların bayaaaaaaaaaaaaa bi çoğu hatta baaaaayaaaaaaa....... bi çoğu sphere ne bilmiyor hadi biz aldık diyelim eee para fln kazanamazsın

ayrıca mrk etmeyin onun korsanı hemen çıkmaz(netten bahsetmiyorum) gitcen korsan kitapçıya:
-abi sphere geldimi?
-ne fer?
-sphere abi coder yazdı.
-la git kodırmış ben bi korsam sana.. töbe ya dalga geçio adam
-aman be. (Kal Ort Por)[signature][hline]TheCoder demiş ki:
hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..

Mesaj tarihi:
ahah komik olmuş biraz, ne kitabı ya?
sphere'ı amma büyüttünüz ya... bırakın uo yu sphere olaylarını hala uğraşıp kasıyonuz ya :)
  • Yeni Oluştur...