Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kitap isteruk....................

cenavar

Öne çıkan mesajlar

eft arkadaşlar nbl_silencer ın actığı seminer topigini yeni okuma fırsatını buldum (maleesef oss) gerçekten iyi bir duşunce ama istanbul dışında olupta gerçekten bu işi ogrenmek isteyenler için çok zor bi durum ... Bunu yerine bir kitap hazırlasanız hem daha yararlı hemde daha geniş kitlelere ulaşabilirsinz.... Ayrıca eminimki kitap için istemediğiniz kadar sponsor bulursunuz.... Birde yanına gerekli programların ve ornek scp lerin olduğu bi cd-rom offffff varya o zman sermayeyi sıpaya yuklersiniz :D[signature][hline]-Emrah koş anani zi..yolar
---Merak etme kedidir o kedi
Sosyal ağlarda paylaş

Her script bilende server işini yürütümez yani oda özel bir beceri gerektiriyor. :)[signature][hline]Burası Kurtlar Vadisi
[i]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm
[i]Gunes yokken gozluk takan adam benim ! Kim ki bu adamlara kucak açar izini vermez aksam evine giremez sabah dukkanına giremez !

UOGame.Net
Exile UO Player
Sosyal ağlarda paylaş

iyi bir yayıneviyle anlaşırsanız olabilir.ama istanbul izmir ve ankara dışında toplamda bin kişinin dışında alınacağını sanmıyorum.[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

sadece sphere olarak bakarsanız kitabın "masrafını çıkartacak kadar satması" biraz zor gibi geldi bana. Ama içine başka şeyler de koyup satışı arttırırsanız o zaman makul bir şekle gelebilir.

Bir kötü yanı da 2. gün paticikde PDF halini bulabilirsiniz. Bknz. Zebula.zip.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler
Don't cheat be pro
Be silent in my presence
Sosyal ağlarda paylaş

30 kişi okuyacak diye kimse kitap yazmaz , bu kitabı da 30 kişiden fazla okuyan olmaz. Site altında birleşsek demişsiniz , burası ne oluyo ? Herkes burda başka bi site daha mı kuralım ne farkedecek ? Burda bilinmesi gereken herşeyin anlatıldığı birsürü topic var o kadar ilgilenen kişiler istediklerini gayet rahat bulabilir. Ha bunları bulmaktan acizseler zaten hiç başlamasınlar bile bence , gerçi aciz değilseler de başlamasınlar ayrı konu[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...