KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 selam istanbulda üye olabileceğim aktif olarak buluşma düzenleyen bir dernek/kulüp biliyor musunuz? almanyaya geldiğimden beri fena merak saldım bisiklete burada aktif olarak buluşmalar düzenleniyor zaten ama istanbul için fikrim yok..aradığım genelde istanbul içi parkur ya da benzeri buluşmalar etkinlikler düzenleyen bir oluşum.. facebookta bildiğiniz varsa o da olur illa resmi bir dernek olmasına gerek yok (örnek: bkz.patenturk.net) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 off-topic eric cartman'lık yapabilir miyim? izin istiyorum önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 ha kesin vardır da yoksa kendin başlat işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 :) ben 'kesin vardır' kısmıyla ilgileniyorum şimdilik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 unilerin var bisiklet kulupleri boun hitch falan onun dışında oyle moda'da var bi grup insan yani öyle bi fenerbahçeliler derneği gibi binaları yoktur ama sanırım niye illa kömün olarak gitmek istiyosunki ? havalar düzelsin işte haftasonu atla adalara git en güzeli öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 boun bike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 bi kaç grup var,bazen baya yarım istanbul turu atıyolar bi kaç sene önce duymuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Critical mass Istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 istanbul bisiklet diye aradim facebookta, bu cikti. https://www.facebook.com/groups/PABistanbul/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 @fin aman abi adayla akraba ziyareti dışında hiç işim olmaz. bıkkınlık geldi magandasından.. grup halinde gitmek istememin sebebi nerde ne parkur var bilmeleri aynı zamanda hoşuma gidiyor aynı zevke sahip insanlarla buluşmak. yolda tek başıma can derdine girmektense onlarla birlikte keyifli vakit geçirmek daha cazip geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar