Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima Online Hype #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dworgian said:

abi işte normal dye la denedim tık yok. ama milletin üstünde normal yeşil vs boyalı deriler görüodum?

acaba bug mı yoksa kaldırdılar mı diye düşünüyorum

önce normal dye ile dye bucket boyayacaksın bi tane. sonra o boyadıgın dye bucketa tıklayıp leather dyea tıklayacaksın renklendirecek.
Mesaj tarihi:
moriarty said:

Dworgian said:

abi işte normal dye la denedim tık yok. ama milletin üstünde normal yeşil vs boyalı deriler görüodum?

acaba bug mı yoksa kaldırdılar mı diye düşünüyorum

önce normal dye ile dye bucket boyayacaksın bi tane. sonra o boyadıgın dye bucketa tıklayıp leather dyea tıklayacaksın renklendirecek.

hmmmm süpermiş.

bunu düşünemediydim. daha doğrusu rare dye bucket tan o işlemi denedim olmadı vs. demek normal dye için öyle, rare için direk jardan renklendirme.

ty ty
Mesaj tarihi:
Hahaha. Abi şu an vesper çıkışında bir evim var ama small house. daha ziyade thief free craft zone orası. Çok uğramıyorum.

Triple villa arıyorum. Yew de triple sandstone villa satan var 1m e, ama onun tipini beğenmiyorum çok.

Ev alırsam markını elbet veririm. Ama beni ya brit bank ya minoc bank da bulursun oyundaysam.

Ha bu arada,

Dwordigger: Brit bank ve minoc bank satış pazarlama
Sniper: Brit çiftlik civarı pk kovalama ölme

genelde bu iki karakterleyim. Akşam görüşürüz yahu. Azıcık deri farmlayıp eldeki rare dyelarla set boyama planım var bu gece.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...