Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 small house satan bul, şöyle 150k ya fln, alalım sana bir ev
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 beyler, leather dye alabildim, ancak "normal dye tube" u boyamakta kullanılan bildiğimiz normal dye ile boyanmıyor bu leather dye tube? bug mıdır?
toggie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 ne ara aldın amk ya. ben de istiyorum.
toggie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 şunu bana alın ya 75k ticket'ım var :) http://forum.nebula.web.tr/index.php?topic=14241.0
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Bilet kas arkadaş. 75k nedir ya. Benim artan bilet 100k da satıyorum lol
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 beyler askerlik sebebiyle oyunu bırakıyorum. item ev para mara ihtiyacı olanlar yazsın
toggie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 deri boyası lazım :) para ile alırsan o da olur.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 jacabo said: bileti neyle kasıyorsunuz destard civarı madenlerden çıkan granite ve marble ların her biri 84 bilet. bir turn gidişte eğer pk gelmezse 4k lık fln bilet çıkıyor
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 chrome said: ben hala giremiyorum oyuna dns i google yap 184 vs li 4 ip yi host a ekle flush dns yap modeme ve bilgisayara reset at bunu uyguladın mı?
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 toggie said: deri boyası lazım :) para ile alırsan o da olur. tantanası çok deri boyasının be
toggie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 jarla mı renklendiriliyomus sadece
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 abi işte normal dye la denedim tık yok. ama milletin üstünde normal yeşil vs boyalı deriler görüodum? acaba bug mı yoksa kaldırdılar mı diye düşünüyorum
toggie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 nebula forumlarında sorsana. cok sacma oyle olursa. kırmızı falan satan gordum ben de. gerci kırmızı jarla da olabilir ama.
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Dworgian said: abi işte normal dye la denedim tık yok. ama milletin üstünde normal yeşil vs boyalı deriler görüodum? acaba bug mı yoksa kaldırdılar mı diye düşünüyorum önce normal dye ile dye bucket boyayacaksın bi tane. sonra o boyadıgın dye bucketa tıklayıp leather dyea tıklayacaksın renklendirecek.
toggie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 mori bana boya al. bi de guilde alırsan :)
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 moriarty said: Dworgian said: abi işte normal dye la denedim tık yok. ama milletin üstünde normal yeşil vs boyalı deriler görüodum? acaba bug mı yoksa kaldırdılar mı diye düşünüyorum önce normal dye ile dye bucket boyayacaksın bi tane. sonra o boyadıgın dye bucketa tıklayıp leather dyea tıklayacaksın renklendirecek. hmmmm süpermiş. bunu düşünemediydim. daha doğrusu rare dye bucket tan o işlemi denedim olmadı vs. demek normal dye için öyle, rare için direk jardan renklendirme. ty ty
toggie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Digger bi ara boyatayım sana madem deri boyası aldın. Bi de evinin markını mı vericen, bi yer belirleyelim de orda bulayım seni baktıgımda :D
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Hahaha. Abi şu an vesper çıkışında bir evim var ama small house. daha ziyade thief free craft zone orası. Çok uğramıyorum. Triple villa arıyorum. Yew de triple sandstone villa satan var 1m e, ama onun tipini beğenmiyorum çok. Ev alırsam markını elbet veririm. Ama beni ya brit bank ya minoc bank da bulursun oyundaysam. Ha bu arada, Dwordigger: Brit bank ve minoc bank satış pazarlama Sniper: Brit çiftlik civarı pk kovalama ölme genelde bu iki karakterleyim. Akşam görüşürüz yahu. Azıcık deri farmlayıp eldeki rare dyelarla set boyama planım var bu gece.
Öne çıkan mesajlar