Killer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 uygulamalarında kullanan var mı ? flurry deniyim dedim daha chartı açarken fail oluyo site. 3browser da patladı. tags en iyi reklam ağları androidle para kazanma vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 flurry ile android de sorun yaşamamıştım gayet çalışıyordu ama ios sorun çıkarıyordu o yüzden kaldırdık. yerine playhaven denedik ama hiç para getirmedi sonunda admob'a döndük. admob şu an 30-40k download ile ayda 300 euro fln getiriyor yaklaşık. 100-200k download'a ulaşabilirsen şahsi uygulaman ile güzel para getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 euro derken? ben tl kazanıyorum. şu play hesabını başka ülkeye mi aktarmak laızm sdf nası yapcaz onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 hesap benim üstüme değil o yüzden bilmiyorum ama merkez ofis hollanda'da olduğundan oradan açmışlardır büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar