Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

adsl acılmıs mı online bilgi?

tyler_gs

Öne çıkan mesajlar

evet ben ilk aldıgımda 98m beklerken 140 m gelmisti hemen tt ye sikayet ettim faturayı cikaran yeri buldum. bana 45 gunluk bi ucret oldugunu soylediler kuzu kuzu odedim.ogrenmek icinde once 440375 i arican hattının acik oldugunu ogrendikten sonra bakican. belki yanlis ayar yapmis olabilirsin yani. o yuzden tt den acildigina dair onay al mutlaka[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına
Türk Milleti denir.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.Kemal ATATÜRK

[Bu mesaj crocodile tarafından 24 Aralık 2004 09:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Modemi satın almışsan hattı bağlayıp açılıp açılmadığını anlayabilirsin
Yada http://adslkota.ttnet.net.tr adresinde Müşteri Hizmetleri var, hizmet no ve tel no ile bağlandığında belki o tip bir bilgi verebilir (Site çok yeni olduğu için pek seçenek yok, sadece kota ve kullanım bilgileri var)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
Sosyal ağlarda paylaş

adsl'e gecmeyi dusunuyordum ama kablo da kalmak simdilik en mantiklisi sanirim. birde 256'lik yaptiricam bakalim fark edecek mi. adamlar sozum ona 128Kbit'e cikarttilar baglantilari fakat bir degisim yok nasil upgrade ise bu ben anlamadim.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker.

Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...