tyler_gs Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 adsl acılıp acılmadıgını anlamamın tek yolu 4440375 midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 bence en kolay yolu telefon. online bi bilgi veren hizmeti yok biliyorum ben. merak etme açılır açılır.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Benimki bu sabah acıldı.[signature][hline]- Kuzu - O senin bir anının benim bir ömrüm olduğunu ne çok sevildiğini artık çok geç olduğunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 dikkat edin ilk iki faturayı beraber gönderiyolar para hazırlayında sıkışmayın benim gibi :D[signature][hline]1 milyon e-kart kampanyasına sende katıl www.tev.org.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 evet ben ilk aldıgımda 98m beklerken 140 m gelmisti hemen tt ye sikayet ettim faturayı cikaran yeri buldum. bana 45 gunluk bi ucret oldugunu soylediler kuzu kuzu odedim.ogrenmek icinde once 440375 i arican hattının acik oldugunu ogrendikten sonra bakican. belki yanlis ayar yapmis olabilirsin yani. o yuzden tt den acildigina dair onay al mutlaka[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK [Bu mesaj crocodile tarafından 24 Aralık 2004 09:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Modemi satın almışsan hattı bağlayıp açılıp açılmadığını anlayabilirsin Yada http://adslkota.ttnet.net.tr adresinde Müşteri Hizmetleri var, hizmet no ve tel no ile bağlandığında belki o tip bir bilgi verebilir (Site çok yeni olduğu için pek seçenek yok, sadece kota ve kullanım bilgileri var)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 o siteye giriş yapamadım hiçbir kullanıcı ile? hepsi hata verdi?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 adsl'e gecmeyi dusunuyordum ama kablo da kalmak simdilik en mantiklisi sanirim. birde 256'lik yaptiricam bakalim fark edecek mi. adamlar sozum ona 128Kbit'e cikarttilar baglantilari fakat bir degisim yok nasil upgrade ise bu ben anlamadim.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar