Umuruk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 http://www.hurriyet.com.tr/dunya/25529733.asp Abi az önce bir sitede gördüm görmez olaydım.Hala gülüyorum okudukça epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 sene olmuş 2014 hala vajinasından silah çıkartan kadınlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 wtf hahaha birde mccarthy Pulitzer ödüllü yazar Cormac McCarthy'nin eski eşi Jennifer McCarthy'nin uzaylılarla ilgili bir konuda erkek arkadaşıyla kavgaya tutuştuğu sırada vajinasından çıkardığı silahla sevgilisini tehdit ettiği iddia edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 belli ki adamın silahı da sağlammış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 çatışmaya girseler yabış yabış olurmuş ortalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 silah neymiş önemli soru bu ? Bazukamı ? 6patlarmı ? GLock mu ? lakin diğerleri islanınca çalışmaz ... AK47 de olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 silah muhtemelen 6 patlar falandir. Kabza niyetine kullanmis vajisini heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Editor said: silah neymiş önemli soru bu ? Bazukamı ? 6patlarmı ? GLock mu ? lakin diğerleri islanınca çalışmaz ... AK47 de olabilir.. AK47 cikariyorsa o hatundan cacik olmaz zati terketsin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar