Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Toplanabilirsek bu akşam beraber bişiler yapalım mı? Her türlü aksiyona açığım ne kadar erken olursa o kadar iyi benim için :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 undead champ ayarlanirsa buyuk ihtimal gelirim.[signature][hline]ironhawk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Dediğim gibi ne isterseniz onu yapalım ama birşeyler yapalım :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 eu/atl ?[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 İkiisde uyar bana ama EU tercih ederim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 cumartesiye felan kalsın bence :) yoksa zor gibi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Pekiii bu akşam avlanalım mı? :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ben atlantic sız hangı shard ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 İkisinde de var char ama çoğunluk EUda.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 benım 4aylık char varemış atlantıc de yaw abı ben hıc 4 aylık satın almadım kı 2 yııl once bır ay oynadım okdar şıfremı deyişdım ne olur ne olmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar