comedy_06 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 yaw bilgisyarıma format atmadan önce uogatewaydan çok güzel uo mu oynuyodum format attım uogatewayı yükleidm dosyayı açınca diyoki gerekli bir.DLL dosyası MSVBVM60.DLL bulunamaktadır.lütfen bi yarıdm arkdaşlar en yapmam gerkiyosa yapıyım çıldırıcam:.!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 www.dll-files.com'dan indir system32'ye at[signature][hline]Burası Kurtlar Vadisi [i]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm [i]Gunes yokken gozluk takan adam benim ! Kim ki bu adamlara kucak açar izini vermez aksam evine giremez sabah dukkanına giremez ! UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 yanl1s msj [Bu mesaj Neronn tarafından 25 Aralık 2004 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Aynı sorun bı ara bende de wardı sıldım tekrar ındırdım fln dewam ettı sonra uo patchlerımı tamamlayınca duzeldı[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 vb runtime libray yüklemeniz gerekli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar