legali Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 final dönemi, art arda her gün sınav var ama ders çalışamıyom lan. bilgisayarı falan kapattım kütüphaneye geldim çalışayım diye ama yok olmuyor kafam almıyor canım sıkılıyor daralıyom yardımmm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Önceden çalışacaktın dostum. Bi de derste öğretilenleri "anlamak" çok önemli. Feynmann reyizin brezilya eğitim sistemi hakkında söyledikleri bizim için de birebir geçerli malesef.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legali Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 e napıcaz şimdi nasıl yetişcek bu finaller 1 günde :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 yetişmicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Gece yatmadan önce aç ellerini, dua et. Rabbim bu sınavlardan geçmeyi nasip eyle diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Dworgian said: yetişmicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Djj7jW6ny2M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar