Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni sistem tavsiyesi

cemad

Öne çıkan mesajlar

yeni yıl yaklaşıyor ve ben yeni yıla artık düzgün bir bilgisayarla girmek istiyorum :) ancak donanım bilgim ancak kulaktan dolma olduğu için almadan önce buraya bir danışayım dedim

şimdi öncelikle alacağım parçalar işlemci,anakart,ram,ekran kartı ve kasa. bütçe ise 700-800$ civarı ama zorlarsak biraz çıkabiliriz ama ne kadar az okadar iyi :)

şunu da belirteyim ben pek fps sevmem öle doom3 half life 2 kaldırması için hüper müper sistem de gerekmez ama mesela wow u takılmadan son zevk oynamak isterim ve tabi ne kadar uzun idare ederse okadar iyi :)

Anakart ABIT NF7-S (NF2U400,L,SATA) 103 $+KDV

Ram TWINMOS DDR400 1024MB Dual Channel Kit (2x512MB) 155 $+KDV

Ekran Kartı FIC 128MB Radeon 9600XT 164 $+KDV

İşlemci AMD Athlon XP 2800+ (512KB, 333MHz) BOX 149 $+KDV

Kasa AOPEN H600B-B27 350W Siyah 81 $+KDV

şöle bişiler düşündüm sizce nasıl?(fiyatlar mavibilgisayar fiyatları oradan alacağım)

herşeyden önce 64 bit e gerek var mı yoksa bu yeterli mi? 64 bit işlemcilerin fiyat farkı çok değil ama anakartlarında fark oluyor. bunun dışında anakart iyi midir?

her türlü tavsiyenizi bekliyorum. şimdiden çok teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

sen almışken yeni nesillerden al 64bit işlemci işine daha çok yarar...ayrıca anakartı daha güvenilir ve sağlam bir marka olan asus,msı yada gigabytetan seç snn için en iyisi ,MSI K8N Neo2,yeni bir anakart 1000fsb hızını ve amd 64 leri destekliyo yazlımlarıda bol,seri ata ddr400 de cabası.fiyatı ise kdv dahil 150 milyon yada 150ytl=)[signature][hline]Gilthanas
Sosyal ağlarda paylaş

bu sistemle cok rahat wow oynarsin, ama aklima takilan 155$ olan 1gb ram oldu.
onun teki 155$ olmasin?

ayrica 64bit cpu almanda yarar var, fiyat farki da yok zaten, iyisi varken kotusunu almaya ne gerek var ki?[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Sosyal ağlarda paylaş

peki intelin hyperthread işelmcileri almaya değer mi? arada baya bi fiyat farkı oluştururlar herhalde?

şimdi amd 32 bit alırsam amd 64 bit e göre 40 ila 60 dolar fark oluyo anakartla birlikte. bunu ekran kartına fln mı yatırmak daha iyidir yoksa işlemciye mi

anakartı asus a7n8x-e deluxe olarak deiştircem 32 bit alırsam tabi
Sosyal ağlarda paylaş

kesinlikle e-deluxe al.. ben yeni 5 tane bilgisayar topladım hepsine taktım... twinmos2un dual channel çalışan ramleri ve A9550 ASUS'un gamers edition ekran kartı tavsiye edilir :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...