cemad Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 yeni yıl yaklaşıyor ve ben yeni yıla artık düzgün bir bilgisayarla girmek istiyorum :) ancak donanım bilgim ancak kulaktan dolma olduğu için almadan önce buraya bir danışayım dedim şimdi öncelikle alacağım parçalar işlemci,anakart,ram,ekran kartı ve kasa. bütçe ise 700-800$ civarı ama zorlarsak biraz çıkabiliriz ama ne kadar az okadar iyi :) şunu da belirteyim ben pek fps sevmem öle doom3 half life 2 kaldırması için hüper müper sistem de gerekmez ama mesela wow u takılmadan son zevk oynamak isterim ve tabi ne kadar uzun idare ederse okadar iyi :) Anakart ABIT NF7-S (NF2U400,L,SATA) 103 $+KDV Ram TWINMOS DDR400 1024MB Dual Channel Kit (2x512MB) 155 $+KDV Ekran Kartı FIC 128MB Radeon 9600XT 164 $+KDV İşlemci AMD Athlon XP 2800+ (512KB, 333MHz) BOX 149 $+KDV Kasa AOPEN H600B-B27 350W Siyah 81 $+KDV şöle bişiler düşündüm sizce nasıl?(fiyatlar mavibilgisayar fiyatları oradan alacağım) herşeyden önce 64 bit e gerek var mı yoksa bu yeterli mi? 64 bit işlemcilerin fiyat farkı çok değil ama anakartlarında fark oluyor. bunun dışında anakart iyi midir? her türlü tavsiyenizi bekliyorum. şimdiden çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GilthanasUO Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 sen almışken yeni nesillerden al 64bit işlemci işine daha çok yarar...ayrıca anakartı daha güvenilir ve sağlam bir marka olan asus,msı yada gigabytetan seç snn için en iyisi ,MSI K8N Neo2,yeni bir anakart 1000fsb hızını ve amd 64 leri destekliyo yazlımlarıda bol,seri ata ddr400 de cabası.fiyatı ise kdv dahil 150 milyon yada 150ytl=)[signature][hline]Gilthanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 kusura bakmayın şu internet sorunuyla birlikte fazla görülmemiş ve arka sayfaya düşmüş. önemli de olduğu için izninizle bi önlere çıkarayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 bu sistemle cok rahat wow oynarsin, ama aklima takilan 155$ olan 1gb ram oldu. onun teki 155$ olmasin? ayrica 64bit cpu almanda yarar var, fiyat farki da yok zaten, iyisi varken kotusunu almaya ne gerek var ki?[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 anakartlarında fiyat farkı var gerçi onda da çok fark yok ama ne biliim eheh pek bilmiyorum işte ama bikaç kişi gereksiz fln dedi bana o ram 2 tane 512lik yani 1 tane 1024 zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 almisken iyisini almani tavsiye ederim. yarin oburgun mutlaka yeni bi sistem alacaksin ama 1000-1200$ yakin bir makine toplarsan en azindan 2-3 sene idare eder seni. abit yerine asus anakart oneririm.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 peki intelin hyperthread işelmcileri almaya değer mi? arada baya bi fiyat farkı oluştururlar herhalde? şimdi amd 32 bit alırsam amd 64 bit e göre 40 ila 60 dolar fark oluyo anakartla birlikte. bunu ekran kartına fln mı yatırmak daha iyidir yoksa işlemciye mi anakartı asus a7n8x-e deluxe olarak deiştircem 32 bit alırsam tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 kesinlikle e-deluxe al.. ben yeni 5 tane bilgisayar topladım hepsine taktım... twinmos2un dual channel çalışan ramleri ve A9550 ASUS'un gamers edition ekran kartı tavsiye edilir :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar