Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 bir kaç gündür bu grubun mp3lerini arıyodum...imeshte 2-3 tane çıktı...türkçe mp3 sitelerinde aradım bulamadım...ama bi site geçti elime süper...alın doya doya Bulutsuzluk Özlemi: http://www.fastfreemp3.com/artist/free/mp3/Bulutsuzluk-Ozlemi/71[signature][hline]Radyo Eternity-Dj Gökhan -Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 sanırım paralı bi siteymiş off :( site açılır açılmaz açtım konuyu çok özür dilerim....gerçekten çok özür dilerim..[signature][hline]Radyo Eternity-Dj Gökhan -Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
duende Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ya kadıkoyde akmarda bi dukkan var adını unuttum cd'ci içindeki adam bulutsuzluk ozlemininin vokallistinin tamamen aynısı sasırdım kaldım valla[signature][hline][ quote ]ya arkadaş anlatmıştı bide aklıma geldi gene bir minibüs şöför ve hafif cıngar çıkaran tipten bir kadın -oğlum para üstünü yanlış yollamışn -fazlaysa geri ver teyze -ne teyzesi be adama bak! istemiorum paranı maranı hem eksik para ver hem teyzede pek saygısız bu gençler -abla sus allahını seversen akşam akşam -cevap verme be (şöför hızlanır sinirli haliyle) -çocuğum yavaş gitsene (aynı kadın) -niye? -öldürceksin olm hepimizi niye si mi var -sanki ölünce arkandan ağlayan olcak :) bütün minibüs iptal tabi [ /quote ]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paralama kendini abi (:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes...
Öne çıkan mesajlar