hasmetbeybi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 tüm belgelerim var halen üni ögrencisiyim ama transkript almadım şimdi biyerlerde gördüm transkript sart fln demişler. b2 alan varsa mülakat sırasında transkript veya baska ek bişi istiyorlar mı diye bi yardımcı olsun plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 enteresan turistik vize icin , peki senden mi istendi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 garip bir enstantene arkadasim istemeye gittiginde sirada beklerken bir kiz. Buraya 3 gelisim neden vermiyorsunuz, sebebini soyleyin bari gibi bir konusmayla sesini yukseltmis. Adamlarda tutup sen gezmeden once ortalamani yukselt demisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 para konusur konsolosluklarda gerisi boş koyucan bankada 10m dolarlık account balansını istersen anaokulu terk ol arka odada muamele çekip vermezse vizeni gel yüzüme tükür emir var çünkü onlara tipine göre veriyolar parası varsa vizeyi verin yoksa zorlaştırın işlemlerini derler çalışanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 SenariouS said: garip bir enstantene arkadasim istemeye gittiginde sirada beklerken bir kiz. Buraya 3 gelisim neden vermiyorsunuz, sebebini soyleyin bari gibi bir konusmayla sesini yukseltmis. Adamlarda tutup sen gezmeden once ortalamani yukselt demisler. ahahahah harika olmuş şu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 SenariouS said: garip bir enstantene arkadasim istemeye gittiginde sirada beklerken bir kiz. Buraya 3 gelisim neden vermiyorsunuz, sebebini soyleyin bari gibi bir konusmayla sesini yukseltmis. Adamlarda tutup sen gezmeden once ortalamani yukselt demisler. gerçek mi bu? lşkdlk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 AHAHAHHA of yüzyılın ayarı verilmiş konsoloslukta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 bizim arkadaş turistik vize için gittiğinde belgeleri bile tam görmeden 10 yıllık turistik ve çalışma vizesi verdilerdi. ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 ne bileyim bide subatta ve eylülde gitcem dicem ama eylülde gitcem subatta gitcem demesem vermicekler erken diye hani böle incik cıncık etseler bile bişi bulamasınlar die gittim aldım gno 3.40 np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar