Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

b2 turistik abd vizesi alan var mı??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tüm belgelerim var halen üni ögrencisiyim ama transkript almadım şimdi biyerlerde gördüm transkript sart fln demişler. b2 alan varsa mülakat sırasında transkript veya baska ek bişi istiyorlar mı diye bi yardımcı olsun plx
Mesaj tarihi:
garip bir enstantene
arkadasim istemeye gittiginde sirada beklerken bir kiz. Buraya 3 gelisim neden vermiyorsunuz, sebebini soyleyin bari gibi bir konusmayla sesini yukseltmis. Adamlarda tutup sen gezmeden once ortalamani yukselt demisler.
Mesaj tarihi:
para konusur konsolosluklarda gerisi boş
koyucan bankada 10m dolarlık account balansını
istersen anaokulu terk ol
arka odada muamele çekip vermezse vizeni gel yüzüme tükür

emir var çünkü onlara tipine göre veriyolar
parası varsa vizeyi verin yoksa zorlaştırın işlemlerini derler çalışanlara
Mesaj tarihi:
SenariouS said:

garip bir enstantene
arkadasim istemeye gittiginde sirada beklerken bir kiz. Buraya 3 gelisim neden vermiyorsunuz, sebebini soyleyin bari gibi bir konusmayla sesini yukseltmis. Adamlarda tutup sen gezmeden once ortalamani yukselt demisler.

ahahahah harika olmuş şu :D
Mesaj tarihi:
SenariouS said:

garip bir enstantene

gerçek mi bu? lşkdlk
Mesaj tarihi:
ne bileyim bide subatta ve eylülde gitcem dicem ama eylülde gitcem subatta gitcem demesem vermicekler erken diye hani böle incik cıncık etseler bile bişi bulamasınlar die gittim aldım gno 3.40 np
  • Yeni Oluştur...