Mavi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Arkadaşlar Win Xp kullanıyorum ve format atarken yanlışlıkla FAT32 Dosya sistemini kaldırdım ve mecbur NTFS kurmak zorunda kaldım ben format atmadan bunu nasıl FAT32 ye cevirebilirim ? Ayrıntılı anlatırsanız sevinirim. Diğer bir sorun ise. ADSL ' im bağlandı ve modem'in Firewall'ı yok.Yetkili adam hemen firewall kur cok saldırı oluyor dedi ve gerçektende öyle Backdoor falan saldırı geldi.Ben Firewall kuramadan nasıl engellerim bu saldırıları bi bildiğiniz varmı ? Xp orjinal değil firewall'ı yok.[signature][hline]- Kuzu - O senin bir anının benim bir ömrüm olduğunu ne çok sevildiğini artık çok geç olduğunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 evet mumkunse aynı yardımdan bi tane de ben alayim. :lol:[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Bildiğim kadarıyla geçiremezsin... Ama yanlış biliyor olma olasılığım azımsanmayacak derecede....[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 partition magic bu tür şeyleri yapmıyor muydu sanki? bi göz atın derim[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Yapan programlar var eminim hatta 2 ay öncesi CHIP dergisinde acıklanmıtı araştıracağım bakalım.[signature][hline]- Kuzu - O senin bir anının benim bir ömrüm olduğunu ne çok sevildiğini artık çok geç olduğunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 hatırladığım kadarıyla fat32'den ntfs'e geçilebilir ama ntfs'den fat32'ye geçilemez. son birkaç senede bunu yapan programlar çıktı mı bilemiyorum da bu geçişi yapsanız bile sinirleriniz altüst olacaktır.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 bence NTFS daha iyi[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolmx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Format atmadan ne yazıkki olmaz. Partition Magic yapar. Veya XP CDsiyle kurarken sil bölümlerini yeniden ekle. Oradan seç. Diskini bir kaç bölüme bölmen lazım. 40'sa 20 20 bölmen lazım. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 hmm bende dönüşü yok diye biliyordum ama, partition magic 8'e baktım şimdi partitiona sağ tıklayıp "Convert.." e basınca Fat32 ye döndürebiliyorsun sanırım, ayrıcana google da konuyla ilgili; 1, 2 google da ntfstofat32 veya "ntfs to fat32" (tırnaklar dahil) diye aratınca epey bi sonuç çıkıyor onlarıda inceleyebilirsin. [signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 25 Aralık 2004 10:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolmx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Tekrarlıyorum; Format atmadan yapamazsın. Partition Magic'te C:'ye sağ klik yap, Format'ı seç. Dosya sistemini FAT32 yap. Restart atacak PC. DOS'ta formatlayacak. Bilgilerin gitmeden bu iş olmaz. Veya D:'ye yedek al. (Documents and Settings içindeki userini) Not: Eğer Partition Magic ile format atarsan, pc yeniden başlayacak. Ve CHKDSK ekranı gelecek. Sakın iptal etme. Yoksa format işlemi iptal olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 aa.. NTFS'den FAT32'ye gecilmedigini ilk defa duyuyorum sizden.. FDISK ile falan donulemiyor mu FAT32'ye?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 bilgiler gider tamamen.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 eywallah BlackRose.. Buradan tum paticiklere sesleniyorum, uykuluyken yada yeni uyanmissaniz paticige girmeyin :-P [Bu mesaj UnKnownTR tarafından 25 Aralık 2004 12:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 edit: lol rezilim kendi yazdığımı gösterimden kaldıramıyomuşum :D [Bu mesaj BlackRose tarafından 25 Aralık 2004 12:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 eh işte genel yöneticilik bile yetmiyor, acizsiniz nihaha :)=[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: UnKnownTR, 25 Aralık 2004 11:47 tarihinde demiş ki: aa.. NTFS'den FAT32'ye gecilmedigini ilk defa duyuyorum sizden.. FDISK ile falan donulemiyor mu FAT32'ye?? fdisk = format :D ntfsten format atılmadan fat32'ye geçilemez. backward compaitablity midir nedir yok işte.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 orda kucuk bir yanlis anlama olmus.. sonra blackrose'un hatirlatmasiyla duzeldi.. zaten 1. sayfanin sonunda blackrose ve benim edit sonrasi anlamsiz mesajlarimizi gormeniz mumkundur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 eh ben de tekrarlıyım o zaman partition magic 8'in dökümanlarında gerekli kriterler sağlanırsa, programın veri kaybı olmadan NTFS den FAT32 ye dönüştürülebileceğini yazıyor. verdiğim linklerdeki yazılara bakarsanız bu işi yapmış birilerinin olduğunu görebilirisiniz. partition magic bile olsa veri kaybı riski var, yedekleyip yeniden fdisk yapmak çok daha mantıklı ama sonuç olarak yine de format atmadan yapılabilecek bir yol var.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Su an dosya sıstemım NTFS ve benım format atmam ve sıstemımı programlarımı tekrar oturtmam 1 günümü falan alır. NTFS dosya sıstemınde kullansam bılgısayarı sorun yaratır mı ? Bazıları NTFS daha ıyı dıyor. Bırde su sorum var. Makıneme 3 gun once format attım ancak makıne acılırken scan dısk yaptıgımda C surucusunu scan etmıyor 2. harddısk olan D surucusunu scan edıyor bunu nasıl degıstırebılırım ?[signature][hline]- Kuzu - O senin bir anının benim bir ömrüm olduğunu ne çok sevildiğini artık çok geç olduğunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 @rahan: doğrudur, yeni programları bilemiyorum. @mavi: ntfs, fat32'nin gelişmişidir. tek dezavantajı hdd'i başka bir bilgisayara taşıdığında sorun yaratma ihtimalinin olmasıdır. scandisk sorusuyla ilgili olarak aklıma pek birşey gelmiyor, düşük bir ihtimalle windows'u d:'ye kurduysan sapıtmış olabilir.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Hayır d ye kurmadım win c de kurulu.[signature][hline]- Kuzu - O senin bir anının benim bir ömrüm olduğunu ne çok sevildiğini artık çok geç olduğunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar