Marty Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Yeni başlık açmadan burdan sorayım, şimdi, daha önce hiç drive kullanmamış bir accounttan drive a girdim ve pcdeki bazı dosyaları buldum drive ın içinde. Neden olur, nasıl olur fikri olan var mı? Bir de iş amaçlı drive muadili başka neler var tavsiye edebileceğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 ben hiç programını kullanmadım bilgisayarda hep browserdan yaptım işimi ama, sen eskiden bu kullanmadığın hesabınla pcden girmişsindir otomatik senkronlamıştır mesela. dur bi kurayım ben de ya nasıl birşeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Yeni başlık açmadan buradan sorayım derken? Eski başlıkmıymış burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Dropbox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Ben de kurmadım. Browserdan girdim. Sync olmaması lazım onun için kafam karıştı. 2 accountda oldu bu bir de. Amacım bir iki ortak dosyayı tamamen net üzerine tutmak. Sync de istemiyorum ama bu alakasız dosyaları görmek soru işareti oluşturdu Google drive başlığına yazmıştım ordan c/p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 abi bilmiyorum çok mantıksız geldi. hani bu weblog falan değil ki kendi kendine tutsun. acep google accountları arasında "backup my account to bilmem ne" gibi birşey mi oldu. çünkü google hesab birleştirme fetişi olan bir kurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Ben de öyle bir şey diye tahmin ediyorum da bulamadım ne olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar