Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

linkin park

duende

Öne çıkan mesajlar

said:
Rotweiler, 03 Aralık 2004 22:01 tarihinde demiş ki:
Abi nedir bu hip hop şarkı türü. Ha tamam anlıyorum saygıda duyuyorum. Ama her yerde bunlar, eskiden yoktular birden zenciler çıkarıverdi. Trend oldu kıl oldu tüy oldu. Adı üstünde Rock'n Coke festivaline bile geldiler. Neden Rock'n coke dedikki biz onun adına o halde? Sadece rock olmayacaksa neden ismi böyle? resmen köpürdüm... 50 cent ne işin vardı o sahnede? NEREDEYDİ LİNKİN PARK???

50 Cent rap bile yapmiyor ki, okuyor lirikleri dumduz. Rock'n Coke'a gelmesi dupeduz sacmalik zaten, tiraj ugruna berbat ettiler konserin havasini.[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
Sosyal ağlarda paylaş

Rock'n Cock ? o da ne? :D
yahu adamlar acıkladılar artık rockla ilgisi olmadıgını,daha dogrusu temellerı rock uzerıne kurulu deil artık,bir bolgesel buyuk caplı dusunulen etkınlık,sadece adı oyle kaldı.......[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity...
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
arkadaşlar konu bayağı dağildı ya. Ben linkin park'ı ilk çıktıklarından beri dinliyorum ve de hiç bir zaman bıkmadım. Müzikleri çok hoş bence ne rock ne metal ne de hip-hop. Bu bir nu-metal grubu. Nedir bu nu-metal. müziklerinde fark ettiyseniz kolay kolay nota bulamazsınız,devamlı akor basarlar.budur nu-metal ayrıca hip-hop, metal ve elektronik müziğin karışımıdır aynı zamanda.. Bence bu 3 tür birbirini tamamlıyor ve ortaya nu-metal diye hoş bi tür çıkıyo. isteyen dinler istemeyen dinlemez ama konuyu saptırmayalım lütfen.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

abi bırakın linkin parkı. bende geçen sene dınlıyordum. evanescence, linkin park filan. bayada sevıyordum. Yalnız cradle of filth, dark tranquillity, in flames gibi süper gruplardan haberim yoktu. Bu grupları keşfedince linkin park dinlemedim bir daha. Yani cidden linkin parkın öyle bayılacak bir yanı yok bence. Olmadı Anathema, Nightwish deneyebilirsiniz.

not: sadece tavsiye ediyorum. herkesin kendi zevki.[signature][hline]Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saendul, 30 Kasım 2004 22:52 tarihinde demiş ki:
Linkin Park'ın alternatifle alakası yoktur hardcore'dur. Alternatif muse, placebo vs... gider ve hicbirinin tarzı linkin parkla uyusmaz. Nu-metal kavramı isim olarak da kavram olarak da garip bisi oldugundan metal demek zor. Siz ne isterseniziz diyin ama ben hardcore diyorum siz altern cok bisi degisecekti sanki de =)

Şakamı bu? Linkinle hardcoreun ne alakası var... Bildiğin nu-metal işte..[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır.
[/b]

Wow:Hordish Manner

Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
John_Petrucci, 03 Aralık 2004 21:38 tarihinde demiş ki:
isimlerini bir parktan esinlemişler sanırım.

Lincoln Park çalıştıkları yerin karşısındamıymış.Ondan esinlenmişler.Oldukça orjinal bir isim =)

lincoln pak yapıcaklarmıs www.lincolnpark.com diye bir site var biz kendimize duzgun site alamayız diye linin yapmışlar ama akıllıca aslında[signature][hline][ quote ]ya arkadaş anlatmıştı bide aklıma geldi

gene bir minibüs şöför ve hafif cıngar çıkaran tipten bir kadın

-oğlum para üstünü yanlış yollamışn
-fazlaysa geri ver teyze
-ne teyzesi be adama bak! istemiorum paranı maranı hem eksik para ver hem teyzede pek saygısız bu gençler
-abla sus allahını seversen akşam akşam
-cevap verme be
(şöför hızlanır sinirli haliyle)
-çocuğum yavaş gitsene (aynı kadın)
-niye?
-öldürceksin olm hepimizi niye si mi var
-sanki ölünce arkandan ağlayan olcak

:) bütün minibüs iptal tabi [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...