Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UFO Gerçeği

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

Sunuda belirtmeden gecemiyecem insanoglu daha bircok seye hazır deil teknolojinin gelisimi son 100 yıl icerisinde oldugunu varsaydıgımızda bizden kat kat ustun olan varlıkların bi on zemin hazırlamak akıllarına gelmis olması muhetemeldir

Sabahın bu saatinde cok yazdım hatalarımı mazur gorursunuz insallah...[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 16 Mayıs 2004 04:57 tarihinde demiş ki:
armra = yeni unity
unity + armra = chaos :-P

:lol:
ayrıca Unitycim nerde enerji sağlıycak bişey bulunsa anında kullanabilsek şimdi petrol rezervleri bitiyor diye Amerika Irak'ın içine etme gereği duymazdı. Ne dediğini düşün öyle söyle metan gazı çok iyi bir enerji kaynağı değil özellikle de o kadar derinden çıkarmaya kalkarsan. (ayrıca yeterince yok herhalde ki kimse öyle fazla kullanmıyor. Zaten bunu bilsem mühendis falan olurdum :-P ) Ve geminin kaybolması olayını anlattım, aynı şeyi başka bi arkadaş ta yazmış bi kaç sayfa önce (okumadıım için bende atlamıştım aynılarını yazmıştım) Gemiler gaz üstünde yüzemiyo zaten olay o, hatta bu metan gazı çıkışının görüntüsü falan da vardı deniz resmen fokurdayarak turuncu bi hal alıyo kısa bi süre için...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Moss, 16 Mayıs 2004 06:34 tarihinde demiş ki:
Anca okumayı bitirdim neyse

Herkezin gorusu kendine o mesele ayrı....

Yazıcaklarımı bu söylediğini düşünerek yorumlarsan sevinirim.

said:

Bunun yanında CIA gizli dosyalarında ufolara ayit kayıtlar resimler ve video kayıtları bulunmaktadır...[Virginia, Langley’deki CIA karargahında 10 binden fazla UFO dokümanının bulunduğuna inanılırken, gizli servis elinde sadece 57 resim bulunduğunu açıklamıştır. Peter Gersten 1980’de, yayımlanan belgelerdeki referanslara dayanarak CIA’in, 200 ya da daha fazla belgeyi açıklamadığını söylemiştir.]

E iyi de CIA bu herhangi bir dosya olsa da bunu niye açıklasın insanlara durup dururken? ve böyle belgelerin olduğuna inanılmaktadır demişsin daha ne diyim.

said:

Ayrıyetten Medeniyette ve ozgurlukte bi numara olarak gosterilen USA bu konuya haddin fazla dusmektedir ornekleri bariz meydanda olmakla birlikte fazla kurcalanması kesinlikle yasaktır bkz 51.bolge..

e askeri herhangi bir bölgeye girmek zaten yasak deil mi? hele bi de böyle millet özellikle girmeye çalışıyosa daha da çok korunması gerekicek normal olarak. Bence bu en fazla ABD'nin zamanında yaptığı "zaman yolculuğu yapan gemi" gibi deneylerin tasarlandığı bilmem naapıldıı yerlerden idi zamanında insanlar efsaneleştirerek bu konuma getirdi.

Konu piramitlere gelince insaoglunu esrarını cozemedigi bi yapıyı kendisinin yaptıgını soylemek sizlere nekadar bilincli geliyor orasını bilemiyecem ama bi piramitler ile ilgili bi kac ayrıntı verebilirim cok uzun oldugundan copy paste yapacam kusura bakmayın
[Keops piramitinin 12 ton ağırlığında iki buçuk milyon kat
bloktan oluşmuştur. Günde on blok yerleştirilmesi halinde yapımının 664 yıl sürer.. Ve bu taslarin temin edilibilecegi en yakin mesafe yüzlerce km. uzakliktadir. Bu taslarin nasil getirildigi bilinmemektedir.

Bak bu sayı olaylarını ben de kesin olarak bilmiyorum ama buradan bakınca hayli ilginç geliyorlar. Ama bizim "ohaaaa" dediğimiz birçok olay var eski çağlarda mesela adamlar gün ışığı görünce açılan kapı yapmış Roma'da... Mekanizmasını Discoveryde anlatıyordu da bayağı bi karmaşık yani sol kulağını sağ elle tutma olayının bayağı bi abartılmışı gibi :-)

said:

Piramitin üstünden geçen meridyen karaları ve denizleri tam eşit ikiparçaya böler ve piramitin dünyanın ağırlık merkezinin tam ortasındabulunur.

Ama buna dayanamıycam dünyanın ağırlık merkezi orada nasıl oluyor? yani bu küre gibi değil mi (geoit blah blah)
Hem eğer uzantısı geçiyor dersen, küreynin neresinden bir nokta alırsan al tam ortasından geçer...

said:

Yüksekliğinin (164 m.) bir milyarla çarpımının güneşle dünyamız arasındakiuzaklığı verir.

Taban alanının, yüksekliğinin iki katına bölünmesinin pi sayısını
verdiğini,

Piramit kimin adina yapildiysa, onun bulundugu odaya, yilda
sadece 2 kez günes girmektedir.(dogdugu ve tahta çiktigi günler)

Mumyalarda radyoaktif madde bulundugundan; mumyalari ilk kez bulan 12 bilim adami kanserden ölmüstür.

Piramitlerin içerisinde ultra sound, radar, sonar gibi cihazlar
çalismamaktadir.

buralara kadar birşey yok da bundan sonrasında olay kopuyor...

said:

Kirletilmis suyu, bir kaç gün Piramit'in içine birakirsaniz;
suyu aritilmis olarak bulursunuz.

Piramit'in içerisinde süt, bir kaç gün süreyle taze kalir ve sonunda bozulmadan yogurt haline gelir.

Bitkiler Piramit'in içinde daha hizli büyürler.

Piramit'in içine birakilmis su, 5 hafta süreyle bekletildikten
sonra yüz losyonu olarak kullanilabilir.

Çöp bidonu içindeki yemek artiklari hiç koku nesretmeden Piramit içinde mumyalasir.

Kesik, yanik, siyrik gibi yaralar büyükçe bir Piramit'in içinde
daha çabuk iyilesme egilimi gösterir.

Ama bu sçylediğin doğru ve bunlar düzgün bir geometrik şeklin köşelerini oluşturuyodu (tam olarak nasıldı hatırlamıyorum)
Ama bu hakkaten ilginç

said:

Ayrıca dunya uzerinde 3 kıtada piramitler oldugu saptanmıstır inka aztec mısır uygarlıklarının yaptıkları piramitlerin sırf insan gucuyle yapılması imkansıza yakın bi teoriden oteye gecmez.
[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

buradan saçmalıkları açıklayacak (ufo, bermuda v.s.) bu konuların saptırıldığıyla ile ilgili binlerce bilimsel yazı yazsak ne olacak . hiç bir şey değişmez artık inanmışlar bir din gibi. dogma olmuş düşünmeden kabul etmişler.

yazılara şöyle bir baktıdığımda .
hiç de tarzım olmayan bir üsluba doğru, (sevmediğim tarzda) alıntılara cevap yetiştirerek, bir sonuca varması imkansız gibi gözüken yazılar görüyorum.

newtonun fiziğinin yıkılması einstein'ın kuramları ile oldu. newtonun fiziğinden şüphe duyan biri bu kuramı ortaya attı ama newtona hakaret etmedi. herşeyden şüphe duyabilirsin ancak alternatif bir yaklaşımın olmadan eleştirirsen hiçbir kıymeti olmaz. bilime ve bu işle uğraşanlara karşı şüphe duyulabilir ancak neye dayanarak duyulduğu sorulur.

bu kadar şüpheci isen o fotoğraflardan neden şüphe duymuyorsun da bilimden şüphe ediyorsun. bilim bunlara şüphe ile bakıyorsa, bu işlerle uğraşanlar bunları tatmin edici bulmuyorsa , bu onlara hakaret etmeyi mi gerektirir? her bilmem ne var diyene amenna denir ise bu nasıl bir bilim olur.

kendini nasıl bir yere koyduğun , bu tartışmada çok önemli bir nokta. metafiziği bilimin yeni ortaya çıkan bir alt dalı olarak görüyor ve savunuyorsun. yani bilimselim , bilime dahilim , benim yaptığım da bilimdir diyorsun aynı zamanda da bilime hakaret ediyorsun. bu ne yaman çelişki böyle.

bu görüntüler ufodur demek nasıl bir bilimsel yaklaşımla izah edilebilir. hiç mi şüphe etmez insan. birileri çıkıp bunları ben montajla yaptım, yok frizbi attım hiç mi demedi . bunları sağır sultanlar duydu sen neden duymuyorsun? sen neden bu konuda şüphe etmiyorsun.

meteoroloji balonu ise o uçan şeyler ve yetkililer bu şekilde açıklama yapıyorsa , yetkililere sonsuz bir şüphe ile yaklaşıp , ufodur lafını dogmatik bir şekilde kabul etmenin ne mantığı olabilir.

sayfa sayfa bilim adamını ve nasıl olması gerektiğini anlattın. ben de sana cvp verdim. ama gerçek şu: sen kendini düzeltmekle başla bu işe. insanlara nasıl olmaları gerektiğini anlatmak sonraya kalsın.

tüm resimlerin fotomontaj olduğunu söylemek doğru olmaz , tüm resimlerin meteorloji balonu , helikopter, şu ,bu olduğunu söylemek de doğru olmaz. ancak resimler kadar cevap olduğunu söylemek de yalan olmaz.

bilinç ve düşünce metafiziksel şeyler değil . her şey yavaş yavaş açıklanıyor. düşünmek bilim yapmak değildir. düşünmeden de bilim olmaz. sen düşünüyorun diye bilim yapıyor olmuyorsun.

beyninde olması gerekenden fazla dopamin var ise davranışlarına da bakarak arkadaşa bir rapor yazılsın şizofrendir denilebilir. ufo gördüğünü söyleyenlerin kanlarında yüksek halüsinojenler bildirilmiştir , düşünce bozukulukları olanlar ya da cidden raporluk halleri olanların böyle şeyler ortaya attığı görmezden gelinemez. bunlar yokmuş gibi davranmakla kim ne gibi bir çıkar sağlıyacak bilemiyorum. 10 bin kişi tanımlayamadığı uçan bir cisim gördü diye uzaylılar vardır demenin ne anlamı olabilir. gerçekleri inkar etmeden sağlam kanıtlar koyulmalı ortaya.
şizofreni hakkında biraz bilgi . bir bakın , bilimin beyine ve işleyişine bakış açısıyla kıyaslayın metafiziği

sanki varlıkları kesinmiş gibi uzaylılar , atlantis , bilmem neyi baz alarak yapılan spekülasyonlar tabi ki hurafedir. kanıtla uzaylıyı sonra piramitleri nasıl yaptıklarını anlat. hiç bir geçerli kanıtın olmadan safsata üretmek hurafedir.

ilaç üretmekten, bilim üretmekten aciz doğu bloğu ülkeleri, hayvanat bahçesindeki leoparın dişini çekmek için kafasına vurarak bayıltan insanlar (şaka değil). açlıktan karısını kızını dünyaya pazarlayanlar ve bu insanları örnek alan bir zihniyet. çıkıp bilimsel bir şey üretmekten o kadar acizler ki ancak metafizik safsatası ile karın doyurmaya ,çoluğu çocuğu kandırmaya çalışıyorlar. akupunktur felan nedir, iğne batırıp adamı şartlandırmaktan başka nedir? şifalı bitki nedir ,ilaç nedir o zaman , şifa nedir. milletin parasını sömürme yöntemleri. birini böyle inandırarak basit bir hastalığı tdv edebilirsiniz. kim neyin alternatifiymiş ki bunlara alternatif tıp diyorlar. bunlar tamamlayıcı hekimlik olarak bilinir mesela. kişiye faydalı yiyeceklerden , bitkilerden bahsedersiniz. adamın ülserini böyle tdv etmeye kalkan doktor olamaz. ancak gel gör ki cehalet nelere kadir.

mesela fakültede psikiyatri asistanları sabahtan akşama kadar ufo görenler , takip edilenler , olmayan biriyle konuşanlar v.s. ile uğraşıyor. sen çıkmışsın , hiç bir bilimsel kanıta dayanmadan ufo var diyorsun. milleti ruh hastası ediyorsun resmen. buna da bilim demek istiyorsun ya helal olsun.

kim bilimi kötüye kullanıyor? insanlara yardım etmeye çalışan doktorlar mı yoksa bilimsel terimleri/lafları kullanarak zırvalayan metafizikçiler mi?bu resmen arsızlık , bir de bilim adamlarını beğenmiyor, hakaret ediyorsun terbiyesizlik.

vebanın ne olduğu ya da hangi yüzyılda neye veba dendiği az çok biliniyor ama nostradomuzun bir allahın kuluna yardım ettiğini hiç bir kaynakta okumadım .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BOccOB, 16 Mayıs 2004 17:14 tarihinde demiş ki:
..arkeologların kanser olması da piramidin içine sürülen kimyasal maddelerin işi...

Kanser? Arkeologların ölmesinden mi bahsediyorsun? Eğer ondan bahsediyorsan sebebi kimyasal falan değil yıllar boyu içerde biriken metan gazıdır..
Sosyal ağlarda paylaş

Ya her topicte bole seyler oluyor bilen bilmeyen konusyor yukarda yazdıklarımın hepsini nerden orendigimi yazarım ama Ouz_UFO
gibi sahsiyetlerin bilmeden yazmaları cıdden sınır bozuyor bilmiyorsan okuyacan orenicen bos bos konusmayacan[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

tamam opusun barısın ıste her sey acıga kavusuyo sımdıherkes evde bu dedıklerımı yapabılır
arac gerecler;
Bır adet tencere kapagı
1 2 metre mısıne
bırazda janjanlı ısık
ik is olarak misinemizi tencere kapamıza balıyoruz ve sonra camdan assaya sallayarak uzerıne ıhtıyacımız olan ısık efektını verıyoruz ve al sana ufo hepsı palavra gercekten uzayda bızden baska mılyonlarca canlı yasıo bunu kımse ınkar etmesın kuran_ı kerımde yerı var ama sadettın teksoy gıbı sarlatanlara ınanmayın ALAYI FIS.... ZUAHAHAHAHA[signature][hline]ÇAKIR ÖLMEDİ KALBİMİZDE YASIYO...BU ARADA SAMPIYON FENERBAHCE
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ouz_UFO, 16 Mayıs 2004 12:02 tarihinde demiş ki:
said:
Bonecrusher, 16 Mayıs 2004 04:57 tarihinde demiş ki:
armra = yeni unity
unity + armra = chaos :-P

:lol:
ayrıca Unitycim nerde enerji sağlıycak bişey bulunsa anında kullanabilsek şimdi petrol rezervleri bitiyor diye Amerika Irak'ın içine etme gereği duymazdı. Ne dediğini düşün öyle söyle metan gazı çok iyi bir enerji kaynağı değil özellikle de o kadar derinden çıkarmaya kalkarsan. (ayrıca yeterince yok herhalde ki kimse öyle fazla kullanmıyor. Zaten bunu bilsem mühendis falan olurdum :-P ) Ve geminin kaybolması olayını anlattım, aynı şeyi başka bi arkadaş ta yazmış bi kaç sayfa önce (okumadıım için bende atlamıştım aynılarını yazmıştım) Gemiler gaz üstünde yüzemiyo zaten olay o, hatta bu metan gazı çıkışının görüntüsü falan da vardı deniz resmen fokurdayarak turuncu bi hal alıyo kısa bi süre için...

e valla simdi once DONMUS dediler. DONMUS gaz, resmen gel beni al diyen bir kaynaktir. tek yapacagin, gaz basinc azalmasi ya da sicaklik artisi nedeniyle genleseceginde basincina dayanacak bir kap icerisine koymak. gelisen yeni denizalti madencilik ekipmanlari ve metodlari sayesinde resmen cantada keklik.

yooook, eger fokur fokur kayniyor cikiyorsa, e o zaman zaten surekli gozlemlenebilir demektir, ve surekli bir tehdit arz edecegi icin, ya da rasgele ciktigi, ama yerleri tespit edilebildigi icin mutlaka denizcilik ve havacilik ilgilileri tarafindan seyrusefer yapan tasitlari uyaracak uyarilar yerlestirilir ya da haritalar dagitilirdi.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
armra, 16 Mayıs 2004 13:12 tarihinde demiş ki:
buradan saçmalıkları açıklayacak (ufo, bermuda v.s.) bu konuların saptırıldığıyla ile ilgili binlerce bilimsel yazı yazsak ne olacak . hiç bir şey değişmez artık inanmışlar bir din gibi. dogma olmuş düşünmeden kabul etmişler.

allah allah, biz dedik mi bunlar sudur, suradan gelmistir, mesajlari sudur ? hayir demedik.

onumuzde sahte olmadigi laboratuar ya da yazilimlarca onaylanmis videolar da var.

eger bir cekim sahte degilse, orada birsey vardir.

bunun ne oldugu, nasil oldugu ise, iste arastirilacak seydir zaten.

said:

bu kadar şüpheci isen o fotoğraflardan neden şüphe duymuyorsun da bilimden şüphe ediyorsun. bilim bunlara şüphe ile bakıyorsa, bu işlerle uğraşanlar bunları tatmin edici bulmuyorsa , bu onlara hakaret etmeyi mi gerektirir? her bilmem ne var diyene amenna denir ise bu nasıl bir bilim olur.

valla supheci olmadigimi nerden cikardin ? elbette supheciyiz, onumuze gelene inanmiyoruz.

fakat, binlerce insan yerlesim merkezinin tepesinde bir cismi bir sure izlemis, bu da yerel televizyonlarca yayinlanmissa, orada da suphe duymak abes olur.

'bilimci' lerimize gelince, ugrasmak istemeyen ugrasmasin. ama ugrasan bilim adamina da camur sivamasin, merak eden insanlarin da onunu tikamasin.

said:

kendini nasıl bir yere koyduğun , bu tartışmada çok önemli bir nokta. metafiziği bilimin yeni ortaya çıkan bir alt dalı olarak görüyor ve savunuyorsun. yani bilimselim , bilime dahilim , benim yaptığım da bilimdir diyorsun aynı zamanda da bilime hakaret ediyorsun. bu ne yaman çelişki böyle.

baslamisim bilme hakarete beeee.

nedir bilim ? cevremizi anlamak icin metodlu olarak yaptigimiz arastirmalar ve edindigimiz bilgiler. ne hakareti, ne celiskisi. annemiz babamiz da degil bilim, peygamber de degil, bir arac sadece.

araclar gelistirilir. sen ne kadar hakaret olarak gorsen de parapsikolojiyi, metafizigi, orta ve dogu avrupa universiteleri resmi olarak, bir bilim dali olarak okutuyor. artik ati alan uskudari gecmis.

said:

bu görüntüler ufodur demek nasıl bir bilimsel yaklaşımla izah edilebilir. hiç mi şüphe etmez insan. birileri çıkıp bunları ben montajla yaptım, yok frizbi attım hiç mi demedi . bunları sağır sultanlar duydu sen neden duymuyorsun? sen neden bu konuda şüphe etmiyorsun.

yahu. siteye baktin, OKUMADAN, INCELEMEDEN hepsinin sahte oldugunu nasil anladin ?

ayrica, bir olayda bir ya da birkac kisinin sahtekarlik yapmasi, onunla alakali HER olayi sahte mi yapar ?

sahte doktorlar var kardesim ? tum doktorlar sahte mi ?

biraz incelersen bu videolar arasinda suphe goturmeyecek olanlarin da oldugunu gorursun.

ha incelemezsen kurcalamazsan da burda sahte diye olta atma, cok sacma oluyor.

tamam o zaman. psikoloji de SAHTE. ha bu bu kadar kolay ve boyle kelalaka bir sekilde denilebiliyorsa, buyur ben de psikoloji sahte dedim. umarim bu varsayilan olarak 'sahte'lemenin ne kadar subjektif bir olay oldugunu sana izah etmistir.

said:

meteoroloji balonu ise o uçan şeyler ve yetkililer bu şekilde açıklama yapıyorsa , yetkililere sonsuz bir şüphe ile yaklaşıp , ufodur lafını dogmatik bir şekilde kabul etmenin ne mantığı olabilir.

eger 3000 km hizla anlik 90 derece donusler yapan bir cisim icin bir yetkili cikip da 'meteoroloji' balonu demek ESSEKLIGINI yaparsa, beni MAL yerine koyarsa, oyle bir yetkiliye sonsuz bir suphe ile yaklasmam, ana avrat kufru basarim. cunku dupeduz beni uyutmaya calisiyordur.

bir kisinin yetkili olmasi dogru soyledigini gostermez.

said:

sayfa sayfa bilim adamını ve nasıl olması gerektiğini anlattın. ben de sana cvp verdim. ama gerçek şu: sen kendini düzeltmekle başla bu işe. insanlara nasıl olmaları gerektiğini anlatmak sonraya kalsın.

bunu once senin bir psikolog olarak yapman lazim.

insanlari 'gordugun sey aslinda yok, bunlar sahte' diyerek mi tedavi edeceksin.

said:

tüm resimlerin fotomontaj olduğunu söylemek doğru olmaz , tüm resimlerin meteorloji balonu , helikopter, şu ,bu olduğunu söylemek de doğru olmaz. ancak resimler kadar cevap olduğunu söylemek de yalan olmaz.

evet iste bu fevkalade dogru bir tespit, ve dogru bir tez.

said:

bilinç ve düşünce metafiziksel şeyler değil . her şey yavaş yavaş açıklanıyor. düşünmek bilim yapmak değildir. düşünmeden de bilim olmaz. sen düşünüyorun diye bilim yapıyor olmuyorsun.

'bilim yapmak' neymis ? homo sapiens evriminde dogal bir durtu olmayan sosyal bir yapi nasil oldu da birdenbire anlamanin ve ogrenmenin sorgulanmaz ve tartisilmaz temeli oluverdi ? bu cok dinsel bir tanimlama olmus.

said:

beyninde olması gerekenden fazla dopamin var ise davranışlarına da bakarak arkadaşa bir rapor yazılsın şizofrendir denilebilir. ufo gördüğünü söyleyenlerin kanlarında yüksek halüsinojenler bildirilmiştir , düşünce bozukulukları olanlar ya da cidden raporluk halleri olanların böyle şeyler ortaya attığı görmezden ge
Sosyal ağlarda paylaş

ben ne psikiyatristim ne de bilimi temsil ediyorum.

neye inanıyorsan kendine etkisi vardır iyisi de kötüsü de (terbiyesizlik de saygısızlık da).

etrafımda mateyalist düşüncenin dışında bir sürü görüşte insan var. tamamı saçmalık ufo'su da dahil.

birileri bu işlerden iyi kazanç sağlıyor o kesin. yoksa ne bunlar ne de diğerleri peydah olmazdı.
cahile cuhalaya daya büyüyü , cini , ufo'yu takılsınlar .
em allah em .

aynen devam siz pişirin , sulandırın insanların beynini , birileri soğutur elbet.[signature][hline]Show No Mercy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
armra, 16 Mayıs 2004 23:23 tarihinde demiş ki:
etrafımda mateyalist düşüncenin dışında bir sürü görüşte insan var. tamamı saçmalık ufo'su da dahil.

engizisyon gibi konustun. eger dusuncen boyleyse sen zaten baslibasina bir inanc olusturmussun.

said:

birileri bu işlerden iyi kazanç sağlıyor o kesin. yoksa ne bunlar ne de diğerleri peydah olmazdı.
cahile cuhalaya daya büyüyü , cini , ufo'yu takılsınlar .
em allah em .

kimmis kazanc saglayanlar ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

açıkçası neye inandığı o kişiyi bağlar benim böyle sorunlarım bir şeyleri ispat etme gayretim yok.
bu işten kazananlar da ortada.
evrenin sırlarına vakıf oldğunu iddia edenler de insanlığı uyandırma gayreti içinde olanlar da bana komik geliyor.
takılın birileri komik buluyor diye duracak değilsiniz.

uzatmayalım.[signature][hline]Show No Mercy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
armra, 16 Mayıs 2004 23:54 tarihinde demiş ki:
bu işten kazananlar da ortada.

hani nerede ? hmmm . hangi orta ?

ortaya bakiyorum, bisey goremiyorum, bizim bildigimiz orta mi bu.

said:

evrenin sırlarına vakıf oldğunu iddia edenler de insanlığı uyandırma gayreti içinde olanlar da bana komik geliyor.

uzatmayalım.

yahu heeeeeyyy.

o sana komik geliyor bu sana komik geliyor, onlar fasarya bunlar follofos.

astrofizikten ornek verdik, GENISLIGI hesaplanan evren muhabbetine girdik, arka fon radyasyonu dedik, bigbang dedik.

sana komik geldi ?

eee ? bilim bilim diyordun, kusura bakma da, eger astrofizik bilim degilse, kuantum fizigi bilim degilse NE bilim ? sen hangi bilimin savunmasini yapiyordun bir sure once ?

yahu. farkinda misin bir oyle bir boyle diyorsun.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 17 Mayıs 2004 00:11 tarihinde demiş ki:
adam kuantum fiziğinden bahsetmiyo ufo zırvalığından bahsediyo. ufo zırvalığından para kazananlar da ortada gerçekten. ortalık yerlerde yani. etrafa dağılmış olarak.

horas cani sikilan bakkal gibi daldin konuya.

olayin ozu su .

amrmra ne tez getirirsen getir, elinle tutup kafa atamadigin herhangi bir seyi HURAFE diye salliyip atiyor.

bu durumda, onun, imaj laboratuarlarinca onaylanan filmleri ve fotograflari 'sahte' diye zttiretmesini aynen herhangi bir insanin cikip da arka fon radyasyonu ve evrendeki isik kaynaklarinin birbirlerinden uzaklasmasina bakarak evrenin genislemekte oldugu teoremini ortaya atan adama 'bunlar yalan, goz aldanmasi olmus, siz hurafelere inaniyorsunuz' demesi gibi birsey.

aaa biraz once ben dedim zaten. ne kadar da kolaymis.

tek yapacagin, NE one surulurse surulsun, yalan demek, sahte demek. hurafe demek o kadar.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
armra, 17 Mayıs 2004 00:14 tarihinde demiş ki:
benim neye komik dediğim de ortada.

valla o sadece sana malum gorunen o ki.

said:

big bang i felan ne ara uydurdun.

evrenin genisledigi kurami big bang dusuncesinden ve evrendeki isik kaynaklarinin birbirinden uzaklasiyor olmasina dayanarak kurulmus bir astrofizik kurami.

ismini koymadan anlattim, sen buna GULDUN, hatta, evrenin sirlarini cozenler gibisinden dalga gectin. tam bir bilim adami gibi davrandin tebrik ederim.

ben ise, senin sahte olmadigina dair onay almis bir filmi 'fason bunlar, para kazanmak icin uydurulmus' diye el cabuklugu marifet ile bertaraf etmenle, benim cikip da 'radyoteleskopik imajlar filan fason, siz bunlari para kazanmak icin uydurdunuz' dememle ayni paralelde.

iste bu olay senin bilim denen olayi bir objektif bir arastirma inceleme metodolojisi degil de, bir inanc, din gibi ele aldiginin en bariz kaniti.

said:

saçmalamaya başladın .

valla bir bilim savunucusu olarak evrenin genislemesi kuramina gulup, kovalayanlari da evrenin sirlarini cozen sahtekarlar yapan sendin.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 16 Mayıs 2004 23:37 tarihinde demiş ki:
tamam o zaman madem boyleymis, ben de artik rahatca su sekilde konusabilirim :

evrenin genisledigi filan resmen yalandir. bunlar projeleri icin para kapmak pesinde olan astrofizikci/astronomlarin hile hurda yoluyla yarattiklari kanitlarla destekledikleri zirvalar.

said:
armra, 16 Mayıs 2004 23:54 tarihinde demiş ki:

cevir kazi yanmasin :

said:
armra, 17 Mayıs 2004 00:14 tarihinde demiş ki:
benim neye komik dediğim de ortada.
big bang i felan ne ara uydurdun.
[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...