kozalak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 selamlar, bi desktop bir de notebook var. notebooktaki bazı klasörlerimi otomatik olarak desktopa senkronize etmek istiyorum. amacım notebook a bir şey olduğunda desktopta yedeğim olsun. bunun için nasıl bir yöntem önerirsiniz? win 7'nin sync center'ı var ama ne kadar kullanışlı bilemedim. belki daha güzel çözümler vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 dropbox ta lan sync var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 beyondsync diye bi ürün kullanmıştım. İyiydi, fakat free değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fornost Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 dropbox cubby bunlar gibi uygulamalar sync ve yedekleme için en kullanışlısı oluyor, hem browser üstünden ya da mobil app vs ile de ulaşılabiliyor dosyalara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Bu arada beyond sync bidirectional ve instant yapıyordu işi. Windows servisi olarak çalışıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar