THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 beyler okuldakı hocam benden herhangi bir fransizca klib ıstedı ama ne cekecegımı bılemıyorum varsa bır ıkı tavsıyenız bakacam hemen kazaadan artık nasıl dl edebıleceksem...[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 hocana deprem yzünden telekomun kopan kabloları nedeniyle internetten klip indirmenin imkansız bir durum aldığını söyle.[hline]Balon Adam www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Queenofstoneage'in çok güzel fransızca bir parçası vardı. Konser Klibli..... Ama o olmaz sanırım dimi[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 İndiren indiriyor keza aynı ödevi ben yaptım dün :)) Candan Erçetinin fransızca söylediği şarkılar var onları indir.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 bakıyorum sımdı de varmı baska oneri? soyle unlu bıseyler olsa?[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 bunun yararı ne olcak okulda hayret ya nelerle ugrasıyoruz suraya bak[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Noir Desire - Le vent nous portera . Hani şu klipte kumsaldalar, çocuk kumdan kale yapıyor falan[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 kazaada yok:([hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 olması lazım abı[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 herhalde hat yuzunden ya zıctım ben[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 O şarkıyı 5 gün içinde o kadar çok dinledim ki bana gına gelmişti. Okuldaki tiyatro festivalinde insanları biraraya toplamak için devamli o şarkı çalıyordu :)) çok güzel şarkıdır ama. onu indirebilirsin abi.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 estel bak sen kazaadan benım hatta sorun var herhalde o kadar unlu sarkı olmalı llmanında dedıgı gıbı sen cek benım ıcın bende sana MM DG PH cekeyım[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Bi Türk'ün fransızca şarkısını indirmeye bak o zmn sorun yaşamassın dl'de fln. Serdar Ortaç'ın fln vardı bi sürü fransızcaya çevrilmiş şarkısı..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Benim kablo netim de şu an farksız. proxy altindan baglaniyordum internete ama benimkide çalışmıyor şu an.. dolayısıyla benden umma.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 abi o adamin tek sarkısı je t'aime vallahi je t'aime deilmi? onu versem hocaya adam benı keser[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Noir Desir - le vent l'emportera[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. nukbasliklikiz, 25 January 2003 21:03 tarihinde demiş ki : silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 La tribu de Dana - Manau Calogero - En apesanteur Michel Fugain - C'est un beau roman, c'est une belle histoire ( muhtesem sarkı hocan da orta yashlı ise bayılacaktır fakat bunun klibinin olup olmadığından pek emin deilim) Garou - seul (de ii) Le vent l'emportera - noir désir (zaten kopuk) Francis Cabrel e bak Noir Désir in klipleri de ii genelde .... aklıma bunnar gelior shu an[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Sidartha lvl 48 Bard Diablesse lvl 29 Scout Hurem Sultan Cleric, The Ottomans Guild. [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 02 June 2003 16:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Alizee-Moi...Lolita iki klibi var..istersen upload ederim :) toplam 80 mb.. akşama yalnız işim var suan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Manau-La tribu de dana.. Edit:Yazmi$ zaten Diap ama neyse :) [hline]tHe Original fi$h [Bu mesaj -Wissy tarafından 02 June 2003 17:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 tamamdir sorun cozuldu:)[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 geç oldu ama manau - la tribu dö dana[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Ya tharkas Le vent Nous Portera olur hep grup adı hem de sarkı olarka dene bak cıkar harbi bende war...[hline]"Eger III. Dunya Savas'ı Nukleer ve Kimyasal silahlarla olacaksa, IV. Dunya Savası'nın Tas ve Sopalarla Yapılacagından eminim." A. Eınsteın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Garou - Danse Mon Esmeralda (klibi var mı emin değilim ama süper bir şarkı belle'i geçer bence) Noir Désir - Le Vent Nous Portera (klibi ilginç, şarkı da güzel) C'est une belle roman, c'est une belle histoire gerçekten süper bir şarkı, hiç klibine rastlamadım ancak şarkıyı duyunca zaten önceden tanıyacağına eminim sadece ismini bilmiyorsundur =) Aklıma gelenler bu kadar ancak Danse Mon Esmeralda'nın klibine bir bak derim, gerçi Notre Dame De Paris'nin bir şarkısı ama...[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar