Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Alınık] İpek Kimono

Asteroth

Öne çıkan mesajlar

Sequo said:

Ooo ana bacıda girmiş işin içine ashduashd

Gökkuşağı diye bir dernek vardı protein içtikleri hakkında kesinleşmiş bilgi var seninde title olunca :) Ne bileyim kesin kimono ordan geliyor dedim:)

Valla ben kendi gözümle görmedikçe "kesin" demiyorum hiç bir şeye, seni bilemedim.

Bir de işin içeriğini bilmeden yırtık dondan fırlamak diye bir deyim var mesela.

http://forum.paticik.com/read.php?32,7073032,7090825#msg-7090825

Sequo said:

Sende yenisin vucut proteini harcayamaz.

Ben önümüzdeki hafta Casein proteini alıcam yatmadan önce yavaş sindirilen bir protein biliyorsun gece boyunca vucut boş kalmasın diye.

Şunu alıntılayıp "Ooo Sequo işin uzmanı olmuşsun, boş kalmasın diye protein pompalamışsın vücuda bol bol" diyor muyum ben misal?

Demiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:

Sequo said:

Ooo ana bacıda girmiş işin içine ashduashd

Gökkuşağı diye bir dernek vardı protein içtikleri hakkında kesinleşmiş bilgi var seninde title olunca :) Ne bileyim kesin kimono ordan geliyor dedim:)

Valla ben kendi gözümle görmedikçe "kesin" demiyorum hiç bir şeye, seni bilemedim.

Bir de işin içeriğini bilmeden yırtık dondan fırlamak diye bir deyim var mesela.

Sequo said:

Ben önümüzdeki hafta Casein proteini alıcam yatmadan önce yavaş sindirilen bir protein biliyorsun gece boyunca vucut boş kalmasın diye.

Şunu alıntılayıp "Ooo Sequo işin uzmanı olmuşsun, boş kalmasın diye protein pompalamışsın vücuda bol bol" diyor muyum ben misal?

Demiyorum.
,

Hacı çok saçma şeyler yazıyorsun anlamak için ekstra güç sarfetmem gerekiyor.

Ben kimono mu arıyorum eğer arasaydım Noyan'dan etkilenmem gerekirdi ve onun proteinini kullanıyor olabilirdim o an:)

Benim demek istemem Noyan'dan etkilenmiş. Bu kadar alınacak, bozulacak durum var dediğimde az da olsa doğruluk payı varmış
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:

Aile içinden mi geldi istihbarat birader?

offf of bunun altından kalkamamış sequo

sonra bununla criti vurmuş ve bitirmiş işini.
Asteroth said:

Sequo said:

Demiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

JestersTear said:

Asteroth said:

Aile içinden mi geldi istihbarat birader?

offf of bunun altından kalkamamış sequo

sonra bununla criti vurmuş ve bitirmiş işini.
Asteroth said:

Sequo said:

Demiyorum.

Adam ulti açmış yapacak bişey yok :(
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

Ben kimono mu arıyorum eğer arasaydım Noyan'dan etkilenmem gerekirdi ve onun proteinini kullanıyor olabilirdim o an:)

Benim demek istemem Noyan'dan etkilenmiş. Bu kadar alınacak, bozulacak durum var dediğimde az da olsa doğruluk payı varmış

Tey allahım hala yazıyor.

Parayla sütyen giydiren ben miydim Noyan'a?
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:

Sequo said:

Tey allahım hala yazıyor.

Parayla sütyen giydiren ben miydim Noyan'a?

Yav olm bir kere kazandın ama 2. yi neden kayetmek için uğraşıyorsun.

Noyan'a para verdim sütyen giydi, paranın iyi bişey olduğunu gördü devam etti.

Yani benden aldığı şey ile bana özendi.

Sen ise noyan'a özenip kimono istiyorsun yani aynı mantıkla noyandan bişey almış olman lazım.

Protein?
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:
Yav olm bir kere kazandın ama 2. yi neden kayetmek için uğraşıyorsun.

Noyan'a para verdim sütyen giydi, paranın iyi bişey olduğunu gördü devam etti.

Yani benden aldığı şey ile bana özendi.

Sen ise noyan'a özenip kimono istiyorsun yani aynı mantıkla noyandan bişey almış olman lazım.

Protein?

"Hediye"nin ne demek olduğunu biliyor musun? Hayatta giymeyeceğim bir şey kimono, yakıştıramıyorum zira düşününce.

Proteinler de sende kalsın, takviyeyle bol bol yut ki, fotoğraflarını genç erkeklerle forumda paylaşabilmen için vücudunu şişirsin bir güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

Forumda kime sorsan ilk hatırlayacağı olayı "Protein içmek" olan bir adamı ortaya atıp, konunun oraya gelmeyeceğini düşünmek için hakikaten salak olmak gerekiyor.

Neyse, farkettim ki bu kimono olayı bayağı gereksizmiş. Hakama fena değil ama onu da isteyeceğini sanmıyorum. En güzeli başka bir hediye almak gibi görünüyor.

Teşekkür ederim bilgi paylaşan arkadaşlara.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...