Sequo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Ooo ana bacıda girmiş işin içine ashduashd Gökkuşağı diye bir dernek vardı protein içtikleri hakkında kesinleşmiş bilgi var seninde title olunca :) Ne bileyim kesin kimono ordan geliyor dedim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 anlamamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Sequo said: Ooo ana bacıda girmiş işin içine ashduashd Gökkuşağı diye bir dernek vardı protein içtikleri hakkında kesinleşmiş bilgi var seninde title olunca :) Ne bileyim kesin kimono ordan geliyor dedim:) Valla ben kendi gözümle görmedikçe "kesin" demiyorum hiç bir şeye, seni bilemedim. Bir de işin içeriğini bilmeden yırtık dondan fırlamak diye bir deyim var mesela. http://forum.paticik.com/read.php?32,7073032,7090825#msg-7090825 Sequo said: Sende yenisin vucut proteini harcayamaz. Ben önümüzdeki hafta Casein proteini alıcam yatmadan önce yavaş sindirilen bir protein biliyorsun gece boyunca vucut boş kalmasın diye. Şunu alıntılayıp "Ooo Sequo işin uzmanı olmuşsun, boş kalmasın diye protein pompalamışsın vücuda bol bol" diyor muyum ben misal? Demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 +50 sayfa diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 karaktersiz said: anlamamis 33-38 arası anlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Asteroth said: Sequo said: Ooo ana bacıda girmiş işin içine ashduashd Gökkuşağı diye bir dernek vardı protein içtikleri hakkında kesinleşmiş bilgi var seninde title olunca :) Ne bileyim kesin kimono ordan geliyor dedim:) Valla ben kendi gözümle görmedikçe "kesin" demiyorum hiç bir şeye, seni bilemedim. Bir de işin içeriğini bilmeden yırtık dondan fırlamak diye bir deyim var mesela. http://forum.paticik.com/read.php?32,7073032,7090825#msg-7090825 Sequo said: Sende yenisin vucut proteini harcayamaz. Ben önümüzdeki hafta Casein proteini alıcam yatmadan önce yavaş sindirilen bir protein biliyorsun gece boyunca vucut boş kalmasın diye. Şunu alıntılayıp "Ooo Sequo işin uzmanı olmuşsun, boş kalmasın diye protein pompalamışsın vücuda bol bol" diyor muyum ben misal? Demiyorum., Hacı çok saçma şeyler yazıyorsun anlamak için ekstra güç sarfetmem gerekiyor. Ben kimono mu arıyorum eğer arasaydım Noyan'dan etkilenmem gerekirdi ve onun proteinini kullanıyor olabilirdim o an:) Benim demek istemem Noyan'dan etkilenmiş. Bu kadar alınacak, bozulacak durum var dediğimde az da olsa doğruluk payı varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Sequo said: anlamak için ekstra güç sarfetmem gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Asteroth vs Sequo Fight devam ediyor gençler yerinizi alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 seko bu mucadeleyi kaybetmissin, zorlama bosuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Asteroth said: Aile içinden mi geldi istihbarat birader? offf of bunun altından kalkamamış sequo sonra bununla criti vurmuş ve bitirmiş işini. Asteroth said: http://forum.paticik.com/read.php?32,7073032,7090825#msg-7090825 Sequo said: Sende yenisin vucut proteini harcayamaz. Ben önümüzdeki hafta Casein proteini alıcam yatmadan önce yavaş sindirilen bir protein biliyorsun gece boyunca vucut boş kalmasın diye. Şunu alıntılayıp "Ooo Sequo işin uzmanı olmuşsun, boş kalmasın diye protein pompalamışsın vücuda bol bol" diyor muyum ben misal? Demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 aquila said: seko bu mucadeleyi kaybetmissin, zorlama bosuna. ok panpa. Arkadaşı tebrik ediyorum o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 JestersTear said: Asteroth said: Aile içinden mi geldi istihbarat birader? offf of bunun altından kalkamamış sequo sonra bununla criti vurmuş ve bitirmiş işini. Asteroth said: http://forum.paticik.com/read.php?32,7073032,7090825#msg-7090825 Sequo said: Sende yenisin vucut proteini harcayamaz. Ben önümüzdeki hafta Casein proteini alıcam yatmadan önce yavaş sindirilen bir protein biliyorsun gece boyunca vucut boş kalmasın diye. Şunu alıntılayıp "Ooo Sequo işin uzmanı olmuşsun, boş kalmasın diye protein pompalamışsın vücuda bol bol" diyor muyum ben misal? Demiyorum. Adam ulti açmış yapacak bişey yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 aquatik said: http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=ipek+erkek+kimonosu http://www.ebay.co.uk/bhp/mens-silk-kimono şu gg yi tıklayınca solda aşadaki pantolon çıkıyo bende güzel bişimiş, bence bunu al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Sequo said: Hacı çok saçma şeyler yazıyorsun anlamak için ekstra güç sarfetmem gerekiyor. Ben kimono mu arıyorum eğer arasaydım Noyan'dan etkilenmem gerekirdi ve onun proteinini kullanıyor olabilirdim o an:) Benim demek istemem Noyan'dan etkilenmiş. Bu kadar alınacak, bozulacak durum var dediğimde az da olsa doğruluk payı varmış Tey allahım hala yazıyor. Parayla sütyen giydiren ben miydim Noyan'a? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 bu olurmuş aslında ama ipek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ipek almayacaksan alma zaten hakamayida kalitelisinden al 150 lira bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Asteroth said: Tey allahım hala yazıyor. Parayla sütyen giydiren ben miydim Noyan'a? olm ben olayi kapamistim, sen niye hala cevap yaziyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Asteroth said: Sequo said: Hacı çok saçma şeyler yazıyorsun anlamak için ekstra güç sarfetmem gerekiyor. Ben kimono mu arıyorum eğer arasaydım Noyan'dan etkilenmem gerekirdi ve onun proteinini kullanıyor olabilirdim o an:) Benim demek istemem Noyan'dan etkilenmiş. Bu kadar alınacak, bozulacak durum var dediğimde az da olsa doğruluk payı varmış Tey allahım hala yazıyor. Parayla sütyen giydiren ben miydim Noyan'a? Yav olm bir kere kazandın ama 2. yi neden kayetmek için uğraşıyorsun. Noyan'a para verdim sütyen giydi, paranın iyi bişey olduğunu gördü devam etti. Yani benden aldığı şey ile bana özendi. Sen ise noyan'a özenip kimono istiyorsun yani aynı mantıkla noyandan bişey almış olman lazım. Protein? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 karaktersiz said: anlamamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Sequo said: Yav olm bir kere kazandın ama 2. yi neden kayetmek için uğraşıyorsun. Noyan'a para verdim sütyen giydi, paranın iyi bişey olduğunu gördü devam etti. Yani benden aldığı şey ile bana özendi. Sen ise noyan'a özenip kimono istiyorsun yani aynı mantıkla noyandan bişey almış olman lazım. Protein? "Hediye"nin ne demek olduğunu biliyor musun? Hayatta giymeyeceğim bir şey kimono, yakıştıramıyorum zira düşününce. Proteinler de sende kalsın, takviyeyle bol bol yut ki, fotoğraflarını genç erkeklerle forumda paylaşabilmen için vücudunu şişirsin bir güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ohh seviye anaokul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ...dedi konunun ilk mesajını Noyan'a getiren üye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 evet noyanın spermini içmekten bahsettim ilk mesajda ben zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Forumda kime sorsan ilk hatırlayacağı olayı "Protein içmek" olan bir adamı ortaya atıp, konunun oraya gelmeyeceğini düşünmek için hakikaten salak olmak gerekiyor. Neyse, farkettim ki bu kimono olayı bayağı gereksizmiş. Hakama fena değil ama onu da isteyeceğini sanmıyorum. En güzeli başka bir hediye almak gibi görünüyor. Teşekkür ederim bilgi paylaşan arkadaşlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 emre japon kültürü temali birsey alacaksa stand le birlikte güzel bi bukiwaza seti al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar