Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 ömrümde çok photoshop gördüm, pixellerine bakarak söylüyorum ki photoshop değil o resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 paint olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 ps yok resimlerde. ilkinde zaten yok da bunda da yok. şüphelenmen yersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Photoshop olmasa bile o tarz benzeri bir yöntem kullanılarak kaldırılmış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 adam yalan mı söyleyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 hayır onların modeli öyle. tek bir model çıkartmamış adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 bende vardı kolsuz olanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Nereye modeli öyle lan atma. Yalan söyleyecek tabi. Şimdi farkettim, ps yokmuş resimlerde. İlk resimde yataktan kırptığı resmi joystickler'in üzerine monte etmiş. Zaten o koyulukları gördüğüm an anlamıştım resimde bir hinlik olduğunu. Diğerinde de joystick'in üzerini boyamış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 ben inanıyorum gerçekliğine şüphen yersiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Photoshop kullanmayı bilmiyorum. Neden bahsettiğini de anlamıyorum orda kol falan yok. Bi iki kare oynattım videoyu bu çıktı ama bu sefer gözlük de yok. Sanırım tam istediğin gibi bişey değil: Edit: Bi de yalancı falan demişsin, 3 gündür tam aradığın gibi bir cihaz bulmak için uğraşıyorum. Çok ayıp ediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 rapper256 said: Nereye modeli öyle lan atma. Yalan söyleyecek tabi. Şimdi farkettim, ps yokmuş resimlerde. İlk resimde yataktan kırptığı resmi joystickler'in üzerine monte etmiş. Zaten o koyulukları gördüğüm an anlamıştım resimde bir hin olduğunu. Diğerinde de joystick'in üzerini boyamış işte. http://i.imgur.com/yUSSufU.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Neyin? Virtual Boy'un mu? Atma lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Revangelis said: ben inanıyorum gerçekliğine şüphen yersiz Senin inanman bir şey ifade etmiyor gardaş. Göz var izan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Nosfe said: Photoshop kullanmayı bilmiyorum. Neden bahsettiğini de anlamıyorum orda kol falan yok. Bi iki kare oynattım videoyu bu çıktı ama bu sefer gözlük de yok. Sanırım tam istediğin gibi bişey değil: Edit: Bi de yalancı falan demişsin, 3 gündür tam aradığın gibi bir cihaz bulmak için uğraşıyorum. Çok ayıp ediyosun. Lan yine aynı taktik ya. :D Adam yine resimden bir kısmı keserek joystick'in üzerine yapıştırmış. Zevk alıyorsunuz dimi anasını satayım milleti saf yerine koyunca? Orda kol var, bir iki kare de oynatmadın, aynı resmin üzerine kırptığın kareleri yapıştırmışsın joystick ve gözlüğün üzerine. Bari biraz akıllı davranıp, kırpma olayını direk benim resmim üzerinden değil de, videoyu açıp, görüntüyü bir iki saniye ileriye alıp, resmini çekip de yapsaydın bu kırpma olayını. Aynı boyutraki, aynı sahnedeki görüntüye kırpma yapmışsın. :D La olm yalancısın işte. 3 gündür benim aradığım cihazla uzaktan yakından alakası olmayan cihazların videolarını atıyorsun. Yok gidip eldivenle kontrol edilen cihazın videosunu atıyorsun, yok motorsikletlinin videosunu atıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 double dragonda vardı böyle bi sahne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 ahmedinejad said: rapper256 said: Nereye modeli öyle lan atma. Yalan söyleyecek tabi. Şimdi farkettim, ps yokmuş resimlerde. İlk resimde yataktan kırptığı resmi joystickler'in üzerine monte etmiş. Zaten o koyulukları gördüğüm an anlamıştım resimde bir hin olduğunu. Diğerinde de joystick'in üzerini boyamış işte. http://i.imgur.com/yUSSufU.png Siz ne adamsınız olm asıl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Hangi sahne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 rapper256 said: Al bu da direk joystick'in resmi Bana yalancı diyemezsin. Asıl sen yalancısın, bak virtual game boy kolu diye koyduğun resimde atari yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Onu geç, direk joystick'in resmini koydum. Buna nasıl bir kırpma yapacaksın bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 bence rapper hakli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Nosfe said: rapper256 said: Al bu da direk joystick'in resmi Bana yalancı diyemezsin. Asıl sen yalancısın, bak virtual game boy kolu diye koyduğun resimde atari yazıyor. Yalancısın. Hayır, Virtual Boy yazıyor. Bu da kanıtı: https://www.google.com.tr/search?q=Virtual+Boy+Joystick&safe=off&espv=210&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=g3fRUpiWC6Gw0QWMy4HIAw&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1536&bih=734 Google'a Virtual Boy Joystick diye yazınca bu kolun resimleri çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 nası haklı ya millete yalancı diyo yok yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 karaktersiz said: bence rapper hakli Yürü be goçum benim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Yalancısınız olm. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 al tamam al http://geekologie.com/2013/08/02/virtual-reality-paperboy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar