hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 beyler aoc marka nasıldır monitörler falan? bi monitör alacam da bunlar da baya ucuz ve kötü gözükmüyor ama bir sorayım dedim mesela hp laptop asla alınmamalı falan bunun gibi bir olayları var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 aoc kötü bi marka degil ama alacagin ürüne bagli tabiki her markanin dandik bir serisi/ürünü olabiliyor o yüzden monitorun bir incelemesi var mi diye bi arastir istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 dondurmaları iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 bence moriarty banlanmalı her yerde trollük yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Değerli Üyemiz, İletmiş olduğunuz şikayetiniz ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmıştır. İncelemelerin sonucu hakkında tarafınıza kısa süre içerisinde bilgi aktarılacaktır. https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/s403x403/1533774_445812675544540_629256957_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/aoc-e2461fwh-236-e2461fwh-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=66217 ben bunu aldım dün geldi güzel gibi tam inceleyemedim çünkü ölü piksel çıktı ve ışık sızması çıktı götürüp değişim yaptıracam vatanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 aynı paraya asus monitorler de var ama aoclarda clearvision denen ve göz koruduğunu iddia eden bir teknoloji var. deneme fırsatım olmadı ancak asus monitorlerin göz yorduğunu, kuruttuğunu söyleyebilirim rahatlıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 şirket komple bundan bizim al al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 itirafçı aoç diye okudum xDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar