RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 macbook da virtualbox ile oynamak durumundayimda surekli speedtestine alindiniz yazisi cikiyor, bugun owner uyardi otomatik ban yiceksin bu sorunu cozmessen diye... vmware kullanan varmi onlarda boyle birsey yasadilarmi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 DROP DATABASE NBL_CYA; Query OK, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 ADAM HEKIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 vm kullanıyorum bı sıkıntı bende yok macden kaynaklanıyor demekkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 asdafg abi kesin random mesaj atıyordur oyuncuya speed yapan varsa tırssın diye. testi var tespit ediyorsun madem neden adamı uyarıyorsun. tespit et banla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 hayırlı olsun biladerim. bizim teyzeoğlunu da şubat celbinde alacaklarmış speedtest e. modemi falan yeniletti bekliyor çocuk. tecrübelerini paylaşırsın aşağıda bizimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 selam tekrar, virtualboxdan kaynaklaniyormus, vmware kurdum ordan oyuna girdim sorun kalmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 imamizer said: asdafg abi kesin random mesaj atıyordur oyuncuya speed yapan varsa tırssın diye. testi var tespit ediyorsun madem neden adamı uyarıyorsun. tespit et banla. Oyle degil. Belli surede belli kare ilerleme ve kare atlamayi tespit eden bir script var (kabaca) takilma da speed gibi anlasilabiliyor. Ama anladim ki her speed acan "abi vmhede" demeye baslamis o yuzden uyarmis gm de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 imamizer said: asdafg abi kesin random mesaj atıyordur oyuncuya speed yapan varsa tırssın diye. testi var tespit ediyorsun madem neden adamı uyarıyorsun. tespit et banla. ahaha kesin bu kadar yetoluk vardır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Speed scriptinin ortaya cikisini hatirliyorum. O script var da optimize edecek adam yoktur kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 RaidenXelRu said: macbook da virtualbox ile oynamak durumundayimda surekli speedtestine alindiniz yazisi cikiyor, bugun owner uyardi otomatik ban yiceksin bu sorunu cozmessen diye... vmware kullanan varmi onlarda boyle birsey yasadilarmi acaba çok mecıkıl çıkartıyormuşsun ondandır:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar