Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışı çıkışları? ADSL, kablo sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oh be saatleridir kökten gidikti benim net anca düzeldi[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:.
RocKnCoke Gathers..

[Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Mesaj tarihi:
telekom :routeri tamir ediyoz

iyi poh yiyonuz ya ne diyim ben bu telekoma cuma günümün içine ettiler[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:.
RocKnCoke Gathers..

[Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Mesaj tarihi:
Allah belalarını versin..[signature][hline] Aşk böceği..
"I'm in love with an angel"

Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki:
ben delıklerıme onem verıyorum

Mesaj tarihi:
saat 12 den beri evdeyim bir umut bekliyorum ne gelsin
ama turk telekom affetmiyor hafta sonu kimseyi sokmamakla kararli nete.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Mesaj tarihi:
ulan bu yurtdışı hattını yiyen balıklaramı küfür etmeli yoksa hatları balık yeminden yapan hanzolaramı.. ya bişeyde düzgün olsa nolucak dicem nolucağı belli kar etmek için kısılıyo mutlaka...[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen
Mesaj tarihi:
bence tt yetkililerinin aile fertlerinin cogu su an kotu yola dusmus yada felc gecirmis ozurlu durumundalar.
kimse kaldiramaz o kadar kufuru[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Mesaj tarihi:
yurt dışı hala iğrenç
bi ağız tadıyla knight online oynayamadık cuma günümüzde ya[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:.
RocKnCoke Gathers..

Mesaj tarihi:
şu anda bende ping 100 ve altı oldu alala bozuldu internet bu sefer galiba :p 1 saat böyle durabilicekmi bakalım[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen
Mesaj tarihi:
Ya siz gene internettesiniz. Benim evdeki makina (yani şu anki) da internette ip almış durumda, işte öğlenden beri bu ana kadar sitelere giremiodu. Amma velakin dükkandaki bilgisayar bir türlü ip alamadı deli etti.
Season Ended
Season Restart
PPP1 PoPOE connected

paso böyle kopu bağlanıo kopuyo bağlanıo.

Evdeki makinanın log'da da
12/22/2004 07:20:32> sip: port limit exceeded
yazısı var 4-5 satır.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Mesaj tarihi:
yine gitti herhalde....

!@#+!'^!'!!

edit : geri geldi herhalde .. ulenm dalga mı geçiyolar :)
[signature][hline]Dance with me,lampy!!

[Bu mesaj chagy tarafından 24 Aralık 2004 20:38 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...