toggiee Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 bu duzelmiş haliyse vay benim turkiyem vay bizim halimiz[signature][hline]darkforter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 telefonla görüşenler forumu bilgilendirsin haberimiz olsun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: thanatos, 24 Aralık 2004 16:48 tarihinde demiş ki: telekomun DNS serverlari patlamis, biraz once duzeldi. Yok ole bise[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Problem her ne ise bilmiorum fakat işin garip tarafı az önce bankaya gittim sürünüyor insanlar ATM kuyruğunda ATMlerin hiçbirisi hiçbir bankada çalışmıyor Kıyamet gelio hepimiz ölecez![signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... [Bu mesaj SadButcher tarafından 24 Aralık 2004 16:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggiee Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: SadButcher, 24 Aralık 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Problem her ne ise bilmiorum fakat işin garip arafı az önce bankaya gittim sürünüyor insanlar ATM kuyruğunda atmlerin hiçbirisi hiçbir bankada çalışmıyor Kıyamet gelio hepimiz ölecez! kesin abi bu gidişle ya ölürüm ya öldürür[signature][hline]darkforter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 cok bilen arkadaslar bizi de bilgilendirsin lutfen, ne olup bittigini merak ediyoruz tabii.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: BlaCk_DmC, 24 Aralık 2004 16:45 tarihinde demiş ki: Izmır kablonetı aradım sımdı TTnet cıkıslarındakı problem yuzunden dedı adam Dedım ne zaman duzelıcek? Bir kac saat icinde dedi. [signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 az önce paticik dahil hiçbir siteye girmiyordu şimdi paticik e girebiliyor en azından[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 yurticinde hicbi siteye ulasamamakta telekomun cikislarindan di mi? bi siteyi pingledigin zaman eger ipyi gostermeyip "bilinmeyen ana bilgisayar" diyorsa, DNS problemi demektir. bilmeden etmeden laf yapmayalim. kablonet gorevlileri herkese ayni seyi soyluyor zaten, ben aradim DNS serverlari gocmus sanirim calisan DNS varsa ipsini alabilir miyim dedim, adam evet dnsler gocuk suan calisan yok dedi ki akabinde patiye girebildim, fakat hala yurtdisi sitelerine ulasamiyorum.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 evet patlamış. yurt içide patlamış yeni geldi..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 102) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 aha Hepsiburada.com'u açtı. eheh Paticik ve hepsiburada'yı açıyo sadece. Cok guzel 2 siteyle ınternet![signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 NE geldi nereye geldi. Bütün gün bizim eczanede can çekiştim bağkur'a emekli sandığına girecek diye. Bi ton reçete birikti. Şimdi ttnet'i arayıp gelin girin bu reçeteleri dicem.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: thanatos, 24 Aralık 2004 17:06 tarihinde demiş ki: yurticinde hicbi siteye ulasamamakta telekomun cikislarindan di mi? bi siteyi pingledigin zaman eger ipyi gostermeyip "bilinmeyen ana bilgisayar" diyorsa, DNS problemi demektir. bilmeden etmeden laf yapmayalim. kablonet gorevlileri herkese ayni seyi soyluyor zaten, ben aradim DNS serverlari gocmus sanirim calisan DNS varsa ipsini alabilir miyim dedim, adam evet dnsler gocuk suan calisan yok dedi ki akabinde patiye girebildim, fakat hala yurtdisi sitelerine ulasamiyorum. Sen duzeldı dıyorsan ve ben hala gıremıyorsam ve burdakı ler hala paticik dısındakı sıtelere gıremıyorsa GENEL olarak duzelmedı anlamı cıkar. Hala duzeldı dıyorsan bıleemaacam.ne diyim...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggiee Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 gidiyoz bakalım bankamatiğe bi para vermesin varya si*i tutarım valla[signature][hline]darkforter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 msne de baglanabildim su dk itibariyle.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggiee Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 neyse duseldi sorun hadi hepinize iyi surf ler :cool:[signature][hline]darkforter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 oh be 1 saattir hicbiyeri acmiyodu. duzeldi allaha sukur biraz.[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 henuz tam olarak duzelmis degil biraz duzelme var msn filan aciliyor en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 gene gitti[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 yok abicim bu böyle gitmez.. dalga geçer gibi ya hadi ben oyun oynuyorum dalga geçiyorum da internetten ciddi işi olan adama tokat gibi iner bu.dalga geçer gibi ya.ekonomiye darbe indiriyorlar resmen.[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 pff bu ne biçim iş ya, adamlar tüm türkiye nin internet ini bitiriyorlar:([signature][hline]Akse Xanadu Retired Doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Ya delirecem bu ne ya msn'i aciyom maillere bakamıyorum... Pati haricinde bi siteyi bile acamiyorum ve tam olarak bi aciklama bile bulamıyorum adsl'nin aq....[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 TT > all[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Sorun adsl ya da kabloda degil hersey tamamen cokmus durumda su anda uniden bile baglanamıyorum hicbiyere komedi resmen. MSN'i bile zar zor acıyor.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Daha önce yazan oldumu bilmiyorum ama galiba TRdeki fiber kablo kopmuş. Ve tabiki benim saat 4te yollamam gereken 2 teklif tabiri caiz ise elimde patladı. Dial up ne zpr şeymiş hatırlattı Telekom saolsun.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar