Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışı çıkışları? ADSL, kablo sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
thanatos, 24 Aralık 2004 16:48 tarihinde demiş ki:
telekomun DNS serverlari patlamis, biraz once duzeldi.

Yok ole bise[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Mesaj tarihi:
Problem her ne ise bilmiorum fakat işin garip tarafı az önce bankaya gittim sürünüyor insanlar ATM kuyruğunda ATMlerin hiçbirisi hiçbir bankada çalışmıyor

Kıyamet gelio hepimiz ölecez![signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...

[Bu mesaj SadButcher tarafından 24 Aralık 2004 16:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
SadButcher, 24 Aralık 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
Problem her ne ise bilmiorum fakat işin garip arafı az önce bankaya gittim sürünüyor insanlar ATM kuyruğunda atmlerin hiçbirisi hiçbir bankada çalışmıyor

Kıyamet gelio hepimiz ölecez!

kesin abi bu gidişle ya ölürüm ya öldürür[signature][hline]darkforter
Mesaj tarihi:
cok bilen arkadaslar bizi de bilgilendirsin lutfen, ne olup bittigini merak ediyoruz tabii.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Mesaj tarihi:
said:
BlaCk_DmC, 24 Aralık 2004 16:45 tarihinde demiş ki:
Izmır kablonetı aradım sımdı
TTnet cıkıslarındakı problem yuzunden dedı adam
Dedım ne zaman duzelıcek?
Bir kac saat icinde dedi.
[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Mesaj tarihi:
yurticinde hicbi siteye ulasamamakta telekomun cikislarindan di mi?
bi siteyi pingledigin zaman eger ipyi gostermeyip "bilinmeyen ana bilgisayar" diyorsa, DNS problemi demektir.
bilmeden etmeden laf yapmayalim.

kablonet gorevlileri herkese ayni seyi soyluyor zaten, ben aradim DNS serverlari gocmus sanirim calisan DNS varsa ipsini alabilir miyim dedim, adam evet dnsler gocuk suan calisan yok dedi ki akabinde patiye girebildim, fakat hala yurtdisi sitelerine ulasamiyorum.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Mesaj tarihi:
aha Hepsiburada.com'u açtı.

eheh Paticik ve hepsiburada'yı açıyo sadece.

Cok guzel 2 siteyle ınternet![signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Mesaj tarihi:
NE geldi nereye geldi. Bütün gün bizim eczanede can çekiştim bağkur'a emekli sandığına girecek diye. Bi ton reçete birikti. Şimdi ttnet'i arayıp gelin girin bu reçeteleri dicem.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Mesaj tarihi:
said:
thanatos, 24 Aralık 2004 17:06 tarihinde demiş ki:
yurticinde hicbi siteye ulasamamakta telekomun cikislarindan di mi?
bi siteyi pingledigin zaman eger ipyi gostermeyip "bilinmeyen ana bilgisayar" diyorsa, DNS problemi demektir.
bilmeden etmeden laf yapmayalim.

kablonet gorevlileri herkese ayni seyi soyluyor zaten, ben aradim DNS serverlari gocmus sanirim calisan DNS varsa ipsini alabilir miyim dedim, adam evet dnsler gocuk suan calisan yok dedi ki akabinde patiye girebildim, fakat hala yurtdisi sitelerine ulasamiyorum.

Sen duzeldı dıyorsan ve ben hala gıremıyorsam ve burdakı ler hala paticik dısındakı sıtelere gıremıyorsa

GENEL olarak duzelmedı anlamı cıkar.

Hala duzeldı dıyorsan bıleemaacam.ne diyim...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Mesaj tarihi:
oh be 1 saattir hicbiyeri acmiyodu. duzeldi allaha sukur biraz.[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına
Türk Milleti denir.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.Kemal ATATÜRK
Mesaj tarihi:
yok abicim bu böyle gitmez.. dalga geçer gibi ya

hadi ben oyun oynuyorum dalga geçiyorum da internetten ciddi işi olan adama tokat gibi iner bu.dalga geçer gibi ya.ekonomiye darbe indiriyorlar resmen.[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki:
Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü.
Mesaj tarihi:
Ya delirecem bu ne ya msn'i aciyom maillere bakamıyorum... Pati haricinde bi siteyi bile acamiyorum ve tam olarak bi aciklama bile bulamıyorum adsl'nin aq....[signature][hline]
Mesaj tarihi:
TT > all[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
Mesaj tarihi:
Sorun adsl ya da kabloda degil hersey tamamen cokmus durumda su anda uniden bile baglanamıyorum hicbiyere komedi resmen. MSN'i bile zar zor acıyor.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Mesaj tarihi:
Daha önce yazan oldumu bilmiyorum ama galiba TRdeki fiber kablo kopmuş. Ve tabiki benim saat 4te yollamam gereken 2 teklif tabiri caiz ise elimde patladı. Dial up ne zpr şeymiş hatırlattı Telekom saolsun.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
  • Yeni Oluştur...