FBI1207 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Arkadaşlar şimdi ben internete adsl modem ile bağlanınca sphere yi açmıor ama interneti açmazsam sphere yi açıor.Napmam lazım lütfen yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monarchy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ilk defa duyuyorum böyle bişiy genelde adslle sphere arasında firewall sorunu olur boyle bir şey degil modemin pci mı acaba belki sphere ile cakısıyor olabilir dorusunu soylemek gerekirse bilemiyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ilginc, firewall'lari kapamayi dene.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FBI1207 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Arkadaşlar firewall kapalı hatta web blocker vardı onu bile sildim yaw delircem lütfen yardım edin. Msn den yardım ederseniz daha iyi olur teşekkürler Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FBI1207 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Arkadaşlar bi fikri olan yok mu yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FBI1207 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 interneti açmadan sphere yi açınca monitoring ip var orada hiç değişmeyen bi ip yazıo her seferinde aynı ama neti açınca 10.0.0.8 die ip çıkıo portları severın portunu değiştirdim yine olmadı bi Allah 'ın kulu bağlanamıo yaw. Lütfen yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar