Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 iyi b.k yemisiniz :D[signature][hline] Seni Seviyorum Evanescence [b][i] Yok yok olunca var olur... Asigo 64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: blackchaos, 25 Aralık 2004 00:01 tarihinde demiş ki: muhahaha aradim telekomu -İyi aksamlar nasıl yardımcı olabilirim? -hötüne koiim ne lan bu internetin hali manita bekliyo msn de giremiyoruz kaçıcak düdükliyemicez manitayı sonra sana saldırıcam bak demek isterdim... ahahahahahahaha :-D :-D[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: blackchaos, 25 Aralık 2004 00:01 tarihinde demiş ki: muhahaha aradim telekomu -İyi aksamlar nasıl yardımcı olabilirim? -hötüne koiim ne lan bu internetin hali manita bekliyo msn de giremiyoruz kaçıcak düdükliyemicez manitayı sonra sana saldırıcam bak demek isterdim... ehehe walla söyle hakısın...[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar