Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Az önce 2 kilo kadar mandalina yedim üzerine bide cigara yaktım ve suan manyak basım dönüyor tansiyonum düstü ve asırı derecede mide bulantısı midem patlıcak gibi. Bu kelimeler son kelimelerim olabilir belkide bu son gecem. Ölürsem hakkınızı helal edin pati..[signature][hline] MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR?|RESIMLERI SATILIK USB ADSL MODEM Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuzcu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 bab derdin neydi önündenmi alıyolardı mandalinayı yarısını yarın yeseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 *kırmızı tuborgunu kaldırır* Ölümün mandalinadan olsun hacı! Benimki birada :)[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 abi bu ne ya mandaline yemez olsaydım gözlerim bulanık görmeye basladı korkmaya basladım harbi midem bulanıyor feci hala..[signature][hline] MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR?|RESIMLERI SATILIK USB ADSL MODEM Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuzcu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 kus bari belki rahatlarsın.(oh ne iğrencim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 2 Kilo mandalinadan bir şey olmaz. Git yat sabaha bir şeyin kalmaz...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 birazdan kusmayı deniyecem yoksa dayanamıcam bu işkenceye * kusar *[signature][hline] MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR?|RESIMLERI SATILIK USB ADSL MODEM Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Bişi olmaz hoca ben bi kasa yemiştim sonunda kustum öldürmez merak etme[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim, Korku ve dehşetin habercisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 mandalinadan değildir o. dışarda mıydın ? üşüttün mü? başka ne yedin gibi soruları sor kendine.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 bu arada : "Allah gecinden versin :)"[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: somebody, 24 Aralık 2004 05:56 tarihinde demiş ki: bu arada : "Allah gecinden versin :)" versinde neden gayet veriyor zaten?..[signature][hline] MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR?|RESIMLERI SATILIK USB ADSL MODEM Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: Mayh3m, 24 Aralık 2004 06:14 tarihinde demiş ki: said: somebody, 24 Aralık 2004 05:56 tarihinde demiş ki: bu arada : "Allah gecinden versin :)" versinde neden gayet veriyor zaten?.. ne demek istediğini anlamadım valla.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Diyor ki zaten veriyor daha ne verecek? - İnsanlar sınırları bilmeli ya... 2 kilo mandalina niye yersin? Amacın nedir yani? Gelip buraya yazmak için 2 kilo mandalina yediysen helal olsun...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 1. O Mandalinadan 1 tane yeseydin sende benim gibi yerdin eminim. 2. Ölücegimi sandım buraya o psikoloji ile yazmam normaldir 3. Zaten burasi konu dışı (o kafayla konuyu tutturmam bile başarı)[signature][hline] MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR?|RESIMLERI SATILIK USB ADSL MODEM Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: Mayh3m, 24 Aralık 2004 05:27 tarihinde demiş ki: Az önce 2 kilo kadar mandalina yedim üzerine bide cigara yaktım ve suan manyak basım dönüyor tansiyonum düstü ve asırı derecede mide bulantısı midem patlıcak gibi. Bu kelimeler son kelimelerim olabilir belkide bu son gecem. Ölürsem hakkınızı helal edin pati.. bolt karakterdeki sözler için dediydim onu ben. denir ya hani aman allah gecinden versin gibi. neyse... hakkaten çok mandalina yemiş.can sıkıntısından herhalde..ben de bazen can sıkıntısından dozu kaçırıırm bi şey yerken..[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: Mayh3m, 24 Aralık 2004 06:39 tarihinde demiş ki: 1. O Mandalinadan 1 tane yeseydin sende benim gibi yerdin eminim. Ne lan bu? Yüzüklerin efendisindeki yüzük mü? lol[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 lol ne alaka simdi ?[signature][hline] MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR?|RESIMLERI SATILIK USB ADSL MODEM Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 mandalinaların iradesi seni ele geçirmiş frod.. ay, mayhem.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 O kadar mandalına yeme aman Herseyın fazlası zarar..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 2 kilo mandalina ? ağız tadı kaybı yaşamışsın sen bence, boşver 2 kilo gibi bi miktar yemenin zararını.. senin ağız tadın gitmiş 2 kilo mandalina yiyebildiğine göre eheh. reçete: güzel bi kebapçıda 1,5-2 porsiyon kebap, karışık olacak. üstüne tercihen mandalina alınabilir bi kaç tane, kiloyla diil yani eheh.[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Kusura bakma ama, Cafe Dorm'da kapanmış ben gece 3 ten beri açlıktan kıvranıyorum, sen 2 kilo mandalina yedim ölcem diyosun, öl derim ben de >:([signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Ben de cok acım su an we ekmek arası kuzu bıle yerım..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 abe mide fesatı geçirip ölmekde çok zevklı bişi he:) Bi afrikalı türkiyeye gelip 4 tane bol acılı kebap yemiş mide fesatından gebermiş diye haber çımıştı baya eskidenGülsemmi aglasammı?[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyo...(Tamamen gerçek) Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solomnus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Tansiyonun ne nedenle çıkarsa çıksın hele bide görüşünü bulandırcak kadar çıkmışsa en azından birilerine telefon et söle.şakası olmaz bunun.sadece beyin kanaması falan diil bayıldıında kafanı bi yere çarpman falan mümkün.nedeni mandalinada olsa b.k ta olsa adamı öldürebilir yüksek tansiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Xante o mide kanamasından ölmüş fesadından diil 4 porsiyon adanayı ancak bir türk yer bu böyle biline :D[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar