Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ölücem heralde..

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Az önce 2 kilo kadar mandalina yedim üzerine bide cigara yaktım ve suan manyak basım dönüyor tansiyonum düstü ve asırı derecede mide bulantısı midem patlıcak gibi. Bu kelimeler son kelimelerim olabilir belkide bu son gecem. Ölürsem hakkınızı helal edin pati..[signature][hline] MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR?|RESIMLERI

SATILIK USB ADSL MODEM

Mayhem kimdir, nedir, ne değildir?

God Hates Us All..
Fear Of The Dark!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mayh3m, 24 Aralık 2004 06:14 tarihinde demiş ki:
said:
somebody, 24 Aralık 2004 05:56 tarihinde demiş ki:
bu arada :

"Allah gecinden versin :)"

versinde neden gayet veriyor zaten?..
ne demek istediğini anlamadım valla.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

1. O Mandalinadan 1 tane yeseydin sende benim gibi yerdin eminim.

2. Ölücegimi sandım buraya o psikoloji ile yazmam normaldir

3. Zaten burasi konu dışı (o kafayla konuyu tutturmam bile başarı)[signature][hline] MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR?|RESIMLERI

SATILIK USB ADSL MODEM

Mayhem kimdir, nedir, ne değildir?

God Hates Us All..
Fear Of The Dark!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mayh3m, 24 Aralık 2004 05:27 tarihinde demiş ki:
Az önce 2 kilo kadar mandalina yedim üzerine bide cigara yaktım ve suan manyak basım dönüyor tansiyonum düstü ve asırı derecede mide bulantısı midem patlıcak gibi. Bu kelimeler son kelimelerim olabilir belkide bu son gecem. Ölürsem hakkınızı helal edin pati..
bolt karakterdeki sözler için dediydim onu ben. denir ya hani aman allah gecinden versin gibi. neyse...
hakkaten çok mandalina yemiş.can sıkıntısından herhalde..ben de bazen can sıkıntısından dozu kaçırıırm bi şey yerken..[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

2 kilo mandalina ?
ağız tadı kaybı yaşamışsın sen bence, boşver 2 kilo gibi bi miktar yemenin zararını.. senin ağız tadın gitmiş 2 kilo mandalina yiyebildiğine göre eheh.

reçete:
güzel bi kebapçıda 1,5-2 porsiyon kebap, karışık olacak.
üstüne tercihen mandalina alınabilir bi kaç tane, kiloyla diil yani eheh.[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki:
Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü.
Sosyal ağlarda paylaş

Kusura bakma ama, Cafe Dorm'da kapanmış ben gece 3 ten beri açlıktan kıvranıyorum, sen 2 kilo mandalina yedim ölcem diyosun, öl derim ben de >:([signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki:
Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

abe mide fesatı geçirip ölmekde çok zevklı bişi he:)
Bi afrikalı türkiyeye gelip 4 tane bol acılı kebap yemiş mide fesatından gebermiş diye haber çımıştı baya eskidenGülsemmi aglasammı?[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar:
Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz?
Vieri ise şu cevabı verir;
Galatasaraydamı oynuyo...(Tamamen gerçek)

Learn to Obey before you Command....
Sosyal ağlarda paylaş

Tansiyonun ne nedenle çıkarsa çıksın hele bide görüşünü bulandırcak kadar çıkmışsa en azından birilerine telefon et söle.şakası olmaz bunun.sadece beyin kanaması falan diil bayıldıında kafanı bi yere çarpman falan mümkün.nedeni mandalinada olsa b.k ta olsa adamı öldürebilir yüksek tansiyon.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...