yvz5 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 hepinize mutlu yıllar! simdi ben buyu atılamayan savas yapılamayan alan yapmak istiorum yani pazar alanı. maps.scp yi buldum orada yapacaklarımı bilmiorum.flags leride tam olarak bilmiorum.yeni bir yer olarakmı scpyi yazacam? bilen bi arkadaşım bana yardımcı olabilirmi acaba?[signature][hline]Forever Rock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Region flag'leri; region_antimagic_all 00001 // Herhangi bir buyu yapilamaz. region_antimagic_recall_in 00002 // Region icinde teleport olunamaz, region'a recall olunamaz, marklanamaz. region_antimagic_recall_out 00004 // Region'dan disari recall buyusu ile cikilamaz. region_antimagic_gate 00008 // Iceri/disari gate acilamaz. region_antimagic_teleport 00010 // Region icine teleport olunamaz. region_antimagic_damage 00020 // Yalnizca ofensif (saldiri amacli) buyuler kullanilamaz. region_flag_ship 00040 // Region'in gemi oldugunu belirtir ve gemi komutlari aktiftir. region_flag_nobuilding 00080 // Buraya bina kurulamaz. region_flag_globalname 00100 // "Make sure the name is avail globally" diye salak bir tanimlama yapilmis, "region isminin herkes icin yararli oldugundan emin olun" gibi bir anlami var eger bu bir deyim degilse. region_flag_announce 00200 // Region'a giren kisinin adi herkese duyurulur. region_flag_insta_logout 00400 // Logout olundugunda karakter takili kalmaz. (linger islemez) region_flag_underground 00800 // Zindan tipi bolge. (kar, yagmur gibi haava olaylari gorulmez) region_flag_nodecay 01000 // Yere atilan nesneler curumez (decay olmaz). region_flag_safe 02000 // Bu region'da kimse birbirine zarar veremez (bildigimiz safe zone). region_flag_guarded 04000 // Aktifken region'a girildiginde "You are now under protection of 's guards" yazisi sysmessage halinde goruntulenir. region_flag_no_pvp 08000 // Oyuncular birbirine direkt olarak hasar veremez. bicimindedir. bu tanimlar zaten spheredefs.scp'de mevcuttur, ben yalnizca Turkce'ye tercume ettim.[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar